sex hikaye

Nagy Könyv-bukta 450 millióval

ORTT-pályázat: kiválasztottak

2005. június 24. - filmhu
Nagy Könyv-bukta 450 millióval
Távoznia kellett posztjáról a Műsorszolgáltatási Alap igazgatójának, Székely Gabriellának a 450 milliós Irodalom2005 filmpályázat miatt, amely az igazgató "inspirációjára" alakult át az MTV Nagy Könyv produkciójának házi pályázatává, adja hírül az Index. A nyertes cégek nevei a június 23-ai döntés előtt pár nappal már kiszivárogtak.
 
 
 
 

A Műsorszolgáltatási Alap a kötelező nyílt pályáztatás helyett csupán 12, előre nyertesnek tekintett céget vont be egy 450 milliós pályázat előkészítésébe. A cégek a rájuk eső részből az MTV Nagy Könyv produkciójának 12 legjobbjáról készíthettek volna irodalmi kampányfilmeket.

Az alapot személyi ügyekben felügyelő ORTT elnöksége az ügy miatt csütörtökön lemondatta az MA igazgatóját, Székely Gabriellát, aki álláspontjuk szerint, "túlságosan engedett a Magyar Televízió vezetőinek", és gyakorlatilag zárt pályázattá változtatta az eredetileg az ORTT üléssel egy időben záruló pályázatot.

Néhány nappal a pályázat június 23-ai lezárulása előtt az MA olyan konzultációt tartott, melyen csak a 12 kiválasztott cég vezetői vehettek részt, és ahol az alap munkatársai személyesen is közreműködtek a formanyomtatványok helyes kitöltésében.

A Testület június 23-i döntése alapján a pályázati kérelmek beadásának napját július 4-re módosította, a döntést július 21-ig hozzák meg. A pályázati eljárásról a Műsorszolgáltatási Alap 2005. június 27-én 11 órakor nyilvános konzultációt tart. A konzultáció helye a Műsorszolgáltatási Alap hivatali helyisége (1052 Budapest, Váci u. 16/b. IV. emelet).



Címkék

hír


(1) 
Hozzászólások
1-1  /  1
2005. június 27. hétfő, 14:15#1| torolt felhasznalo
Én arra lennék kiváncsi, hogy miért kellet meghosszabítani a pályázati kiírást?
Ki kérte, a pályázók vagy akik későn vették észre a kiírást?

Ki döntött úgy pályázat leadás lejárta után, hogy egy újabb határídőt hozzanak.

Miért?

Az ORTT irjon ki egy folyamatos pályázatot és akkor nem kell határidőre beadni a pályázatokat.

Gratulálok mindenkinek akinek a keze benne van megint egy korrekt pályáztatási rendszerben.

nka emblema 2012