sex hikaye

Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle

Művészet Filmes Eszközökkel

2006. február 21. - filmhu
Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle
Elsősorban olyan művek nevezését várják, amelyek képzőművészeti alkotások filmes eszközökkel történő bemutatására, (újra) értel-mezésére vállalkoznak, egy vagy több képzőművész (művészeti csoport) életéről, annak egyes szakaszairól készültek, vagy a képző-művészet egyes irányzatait, korszakait, társadalmi összefüggéseit tárják fel, vagy amelyek maguk is a képzőművészet valamely eszkö-zének felhasználásával készültek (pl. kísérleti és animációs filmek).

1. Nevezési díj nincs.

2. Általános tudnivalók

Nevezni csak 2003. január 1. után készített filmet lehet. Egy alkotó - a mű rendezője vagy szerkesztője - maximum két filmet nevezhet. A kategóriába sorolásról az előzsűri dönt. Az előzsűri által a Filmszemle versenyprogramjába beválogatott filmek egy-egy alkotójának szállás költségeit a szervezők biztosítják a Szemle idejére!

3. Nevezési lap

A nevezési lap sokszorosítható, illetve www.tiszamozi.hu -ról is letölthető. Ha egy alkotó két művet nevez, mindkettőnek külön nevezési lapot kell kitölteni. A nevezési lapot pontosan kitöltve, aláírva a Filmszemle címére kell eljuttatni az alábbi mellékletekkel:

- a rendező / szerkesztő rövid bemutatkozása és filmográfiája, amely a katalógusba kerül majd

- a rendező / szerkesztő fényképe

- fénykép a filmből és/vagy egyéb a filmre vonatkozó sajtóanyag

- a film szövegkönyve angol nyelven (elegendő azután küldeni, hogy a nevezett alkotást a filmszemlén való bemutatásra elfogadtuk)

A fenti mellékletek és az előválogatásra küldött VHS kazetta / DVD beküldési határideje: 2006. március 31.

Az említett dokumentumok és VHS kazetta / DVD késedelmes megérkezése, illetve hiánya esetén a nevezés érvénytelen!

4. Tudnivalók a filmkópiákkal kapcsolatban

Az előzsűrizésre beküldendő alkotásokat kizárólag PAL rendszerű VHS kazettán (vagy DVD-n) áll módjukban elfogadni. Az előzsűrizésre küldött filmek és dokumentumok a Filmszemle archívumába kerülnek, visszajuttatásukra nincs lehetőség. A szemle szervezőinek nem áll módjában bérleti vagy vetítési díjat fizetni.

Az előválogatás során a Filmszemle programjába kerülő filmek kópiáinak 2006. október 20-tól november 27-ig a szervezők rendelkezésére kell állniuk, illetve előzetes értesítés után a filmkópiákat személyesen is el lehet hozni a Szemlére.
A filmek küldését minden esetben előre kell fizetni. A szervezők kizárólag a visszapostázás költségeit fizetik. A filmek a vetítést követő két hétben kerülnek visszapostázásra, illetve személyesen is átvehetők. Amennyiben a visszapostázási cím eltér a feladásitól, kérjük, hogy ezt külön jelezzék a nevezési lapon.

Vámkezelési díjat nem tudnak fizetni, illetve a bemutatásra késedelmesen érkezett filmkópiák visszajuttatási költségeit sem vállalják.

A negatív szállítási tapasztalatok miatt, 16 és 35mm-es filmeket csak indokolt esetben fogadnak el bemutatásra, vagy ha személyesen hozzák a szemlére.
A film vetítését akadályozó, a szállítás során keletkezett sérülésekről a film kézhezvételétől számított egy héten belül értesítik az alkotót a lehetséges pótlás reményében.

A Filmszemle címe:
 
TISZA MOZI Kft.
5000 SZOLNOK, Templom u. 4.
Telefon: 56/511 270; 56/424 910
Fax: 56/420 038
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
web: www.tiszamozi.hu



Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012