sex hikaye

Norton és Pitt újra együtt

Irány a vadnyugat!

2005. október 11. - filmhu
Norton és Pitt újra együtt
A Harcosok klubja duó tagjai, Edward Norton és Brad Pitt ismét együtt, hogy az HBO-val és a National Geographic csatornával közösen elkészítsenek egy mini szériát Bátorság (Courage) címmel – írja a Time Out. A tízrészes televíziós sorozat Stephen Ambrose, Nyugat-Amerika felfedezéséről írott könyvének adaptációja lesz.

Ambrose munkája eredetileg a Rettenthetetlen bátorság: Meriwether Lewis, Thomas Jefferson és az amerikai Nyugat felfedezése címet viseli (Undaunted Courage: Meriwether Lewis, Thomas Jefferson, and the Opening of the American West). A könyv beszámol arról, hogy Lewis és William Clarke 1803-ban indította az első, Észak-Amerika ismeretlen területein át vezető expedíciót a Csendes-óceán partjához. Az utazás három évig tartott és örökre megváltoztatta az ország határait. A Rettenthetetlen bátorságból készülő film produceri feladatainak ellátásába beszáll a két színész, Norton Class 5 és Pitt Plan B nevű cége is.

Norton úgy nyilatkozott a Varietynek, hogy nagy rajongója Ambrose könyvének, és a terv darabjai nagyon gyorsan a helyükre kerültek, miután megbeszélést folytatott Tim Kellyvel, az NG producerével.

Fedezd fel a vadnyugatot Pitt-tel és Nortonnal!
„Mindketten egyetértettünk abban, hogy egy egészestés moziba nem férne bele a történet. Így megbeszéltük, hogy miként lehetnénk igazságosak az eredetihez” – magyarázta Norton.

Harcosok klubjá-nak skizó hőse a sorozattal lehetőséget kap arra is, hogy ismét rendezőként öregbítse hírnevét. Norton utoljára 2000-ben állt kamera mögött, akkor az Ég velünk! forgatását irányította.

A két hollywoodi sztár színész számos project megvalósításával foglalkozik. Az IMDB adatai szerint Brad Pitt színészként négy filmen dolgozik, producerként pedig a dupláján, míg társa szintén négy produkció mellett kötelezte el magát. A Motherless Brooklynban vállalta a rendezést, a forgatókönyvírást és a főszerepet is. Így biztos várni kell arra, hogy az amerikai történelem hőskorát megelevenítő sorozatot a képernyőn lássa a közönség.



Címkék

norton , pitt , bátroság , vadnyugat , hír



nka emblema 2012