sex hikaye

Nyugdíjba vonul Paul Newman

Lestrapált sztár

2005. március 18. - filmhu
Nyugdíjba vonul Paul Newman
Következő filmje után Hollywood nagy veteránja, Paul Newman szeretne visszavonulni, és abba fogja hagyni a filmezést és a versenyautózást is. A 10-szeres Oscar-jelölést begyűjtő 80 éves sztár úgy nyilatkozott, hogy mindkét szenvedélyes hivatásában alaposan "lestrapálta" magát.

"A jó szerencse végett" Newman még egy filmet akar forgatni, méghozzá Robert Redforddal, hogy Butch Cassidy és a Sundance kölyök párosa még utoljára újra együtt dolgozhasson. Már 20 éve fontolgatják, hogy az 1969-es film nyomán ismét kamerák elé lépjenek, most pedig megszilárdították az elhatározásukat. Ennél többet azonban Newman nem árult el a sajtónak, mondván, hogy nem szeret addig nyilatkozni, "amíg a papírok nincsenek rendben".

Újra együtt, utoljára?
Paul Newman és Robert Redford
Paul Newman utoljára a 2002-es A kárhozat útja című filmben szerepelt Tom Hanks mellett, és alakításáért a legjobb epizódszereplő Oscarjára jelölték. 

Az első jelölést még 1959-ben szerezte a Macska a forró bádogtetőn főszerepéért, aztán olyan filmek következtek a pályáján, mint A svindler, Az ifjúság édes madara, A hallgatag ember, Butch Cassidy és a Sundance kölyök, A nagy balhé, Pokoli torony, Az ítélet, A pénz színe, Rejtélyes alkony.

A színész az autóversenyzést is már csak egy évig folytatja, amíg felesége szintén nyugdíjas lesz. Hátralévő éveiket - sok lovaglással - együtt szeretnék eltölteni.

Newman nemrégiben sértetlenül menekült meg, amikor egy sportautó tesztelése közben a jármű kigyulladt.



Címkék

hír



nka emblema 2012