sex hikaye

Oroszlán-siker Berlinben

szonja a legszebb!

2003. február 11. - filmhu
„Oroszlán Szonja volt a legszebb az összes színésznő közül, ő lett közönség és a fotósok kedvence – számolt be a filmhunak Vezér Éva, a Magyar Filmunió vezetője a Berlini filmfesztivál tegnapi, fiatal filmszínészeket bemutató rendezvényéről, a Shooting Stars gáláról. A filmbemutatókra is elkezdtek szállingózni Berlinbe a filmeseink, hiszen ma este Szomjas Vagabondjának élőzenével megspékelt díszbemutatója lesz, Fliegauf Rengetegét pedig 13-án vetítik.
„Szonja a Valami Amerika miatt került ki az European Film Promotion által szervezett programra, hiszen a részvételi feltétel a hazai siker volt - mondta Vezér Éva, majd hozzátette: - nagyon sokat fotózták Szonját, de filmklip, CD, kiadvány is készült róla. Nagy publicitást kapott mind a tizenkilenc színésznő, miután a fesztivál igazgatója bemutatta őket, sajtó és casting találkozások sorát szervezték nekik."

"Szonja kapcsolatokat építhetett, néhány ügynökséggel névjegyet is cserélt. Ez hosszútávon használható ki” - válaszolt a Filmunió vezetője a Szonja karrierjében beállható előnyökre vonatkozó kérdésre.

„A magyar film szempontjából most kezdődik Berlin – tért át Vezér Éva a fiatal filmszínészeket bemutató rendezvényről a filmbemutatókra. – Már megérkezett Szomjas György rendező Rosta Katalin producerrel és a film zenéjében közreműködő három népzenésszel: Pál Istvánnal, Bartók Józseffel és Ferenc Csabával. A zenészek a Vagabond este 8 órakor kezdődő díszbemutatója után élőzenét adnak a közönségnek és holnap is fellépnek azon a fogadáson, melyet mi adunk a berlini magyar nagykövetségen.”

„A Fliegauf stábja holnap érkezik, a rendezőt elkíséri Mészáros Katalin, a film egyik szereplője, Muhi András, a film producere és Stalter Judit, a film gyártásvezetője is. A Rengeteget négyszer vetítik, a fővetítése 13-án lesz 16.30-kor a Forum szekcióban.”

Címkék

hír



nka emblema 2012