sex hikaye

Országos természetfilm-fesztivál

Vadászkultúra kategória is!

2006. november 16. - filmhu
Országos természetfilm-fesztivál
Jövőre harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Csizmazia György Országos Természetfilm-fesztivál, melynek házigazdája - immár hagyományosan - a természeti szépségekben gazdag Csongrád megyei kisközség, Pusztaszter lesz. Jövőre a klasszikusnak mondható kategóriák mellett, mint például a növények és állatok élete, vagy a világ tájai, a vadászkultúra először szerepel önálló versenykategóriaként. A nevezési határidő: 2007. július 10.

Pusztaszer község képviselő-testülete, Pusztaszer Községért Közalapítvány, a Csizmazia György Alapítvány és a Szeged Filmművészetéért Egyesület alkotta kulturális konzorcium Dr. Csizmazia György (1943-2000), a kiváló ornitológus, természetvédő és tanár emlékére pályázatot hirdet amatőr és professzionális filmkészítők számára. A hazai és határon túli természetfilmesek alkotásait 2007. augusztus 10-e és 12-e között tekinthetik meg az érdeklődők, egy háromnapos filmes fieszta keretében, a pusztaszeri Hétvezér-emlékmű Természetvédelmi Terület szomszédságában.

A Dr. Csizmazia György Országos Természetfilm-fesztivál célja, hogy országos bemutatkozási lehetőséget biztosítson mindazon amatőr és professzionális filmkészítők számára, akik természeti értékeink bemutatását és környezetünk védelmét a filmművészet eszközeivel kívánják szolgálni, és műveikkel hozzájárulnak a jövőorientált környezet- és természetbarát gondolkodásmód terjesztéséhez.

A konzorcium az alábbi öt kategóriába várja a nevezéseket:

1. Növények és állatok élete

Nevezni lehet bármely fajt vagy társulást, tágabb életközösség életét, élőhelyét, viselkedési szokásait bemutató művel, maximum 60 perces időtartamban.

2. A világ tájai

Nevezni lehet bármely, a világ valamely kisebb vagy nagyobb, tájképileg összefüggő, jellegzetes természeti táját, tájrészletét bemutató alkotásokkal, maximum 60 perces időtartamban.

3. Etűdök

Nevezni lehet bármely természeti vonatkozású, könnyed vagy absztrakt hangvételű kisfilmmel, maximum 5 perces időtartamban.

4. Kalandsportok

Nevezni lehet bármely extrém sportot természetes környezetében bemutató művel, maximum 25 perces időtartamban.

5. Életmód és környezetvédelem

Nevezni lehet bármely környezetvédelmi vonatkozású, vagy az emberi életmóddal kapcsolatos alkotással, maximum 45 perces időtartamban.

Nevezni pontosan kitöltött jelentkezési lappal és a jelentkezési laphoz mellékelt, az eredeti művet bemutató DVD+R/DVD-R videó formátumú lemezzel lehet! A jelentkezési lapok letölthetők Pusztaszer község megújult hivatalos honlapjáról, a www.pusztaszer.hu elektronikus portálon.

Nevezési díj nincs!

Nevezési határidő: 2006. július 10.

Beküldhető alkotások száma: legfeljebb 3! (Minden egyes alkotáshoz külön adatlap kitöltése szükséges!)

A 2006. augusztus 11-e és 13-a között Pusztaszeren megrendezésre versenyben szakavatott zsűri értékeli a beérkezett pályaműveket. Az amatőr és professzionális alkotók külön versenyeznek!

A fesztivál zárónapján egy-egy professzionális és amatőr kategóriadíj kerül kiosztásra, összesen 500 000,- Ft értékben.

A nevezéseket a következő címre kell eljuttatni:

Polgármesteri Hivatal
6769 Pusztaszer
Kossuth Lajos u. 45.

Bővebb felvilágosítás:

 Csabai Ferenc projektmenedzser a 06 70 267 9684
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
http://www.pusztaszer.hu/termeszetfilm



Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012