sex hikaye

ORTT pályázat filmszociográgia készítésének a támogatására

2000. szeptember 12. - Kiss András
Az Országos Rádió és Televízió Testület Millenniumi Kulturális Gyűjtemény című pályázati programjának keretén belül pályázatot hirdet filmszociográfia készítésének támogatására, 300.000.000 forintos keretösszegben.

Pályázatot nyújthat be minden olyan természetes és jogi személy illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, amelynek tevékenységi körében a film-, videogyártás, illetve a rádió-televízió műsorszolgáltatás szerepel, és

a. vállalja, hogy az elkészült film mind tartalmában, mind minőségében megfelel a médiatörvényben a közszolgálati műsorszámokra vonatkozóan rögzített követelményeknek, valamint
b. technikai megvalósításában legalább a BETACAM-SP vagy a digitális rögzítés minőségi követelményeinek megfelel és a közszolgálati műsorszolgáltatóknál alkalmazott technikai, minőségi követelményekhez, normákhoz illeszkedik.

A pályázati felhívás átvehető a Műsorszolgáltatási Alapnál (Fontana Irodaház, 1052 Budapest, Váci utca 16/b, IV. emelet, telefon: 267-5050) munkanapokon 9 és 16 óra között, valamint megtalálható a Műsorszolgáltatási Alap honlapján.

A pályázat beadási határideje: 2000. október 26. 17 óra

A pályázattal kapcsolatos konzultáció helye és ideje: a Műsorszolgáltatási Alap hivatalos helyisége, 2000. szeptember 27-én és 28-án, valamint október 4-én és 5-én 10 és 16 óra között.


Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012