sex hikaye

Ötvös Csöpi visszatér

2001. április 3. - Pataki András
Győrben, majd a Balatonnál kezd forgatni Bujtor István. A TV2 két epizódot rendelt Ötvös Csöpi legújabb kalandjaiból.
Május végén költözik a stáb, s vélhetően a nyár nagyobb részét a vízparton töltik. Pihenés helyett azonban munka vár a szereplőkre, ugyanis karácsonyra már képernyőre kerülhet a nyolcvanas évek sikeres párosa, Bujtor István és Kern András.

Ötvös Csöpi és Kardos doktor ezúttal az ezredvégnek megfelelő bűnözői csoporttal veszi fel a küzdelmet, de a kaszkadőrökre szükség lesz, ugyanis a fegyverhasználat mellett puszta kézzel is rendet vág a magyar Piedone.
A Zsaruvér és csigavér címmel futó projektre hamarosan aláírják a szerződést a TV2-vel, amely a két epizód sikere esetén évente két újabbra lenne vevő.
Bujtor István lapunknak elmondta, a főszerepekre már megállapodott a kiválasztottakkal. Így Kállai Ferenc, Psota Irén, Básti Juli, Avar István, Zenthe Ferenc és Gór Nagy Mária közreműködése már biztosra vehető. Közülük többen már szerepeltek a közel húsz éve készült részekben. A rendező-főszereplő szerint ha elérik az egykori, kiemelkedően sikeres Pogány madonna és folytatásai népszerűségét, nem lehet gond az új sorozat televíziós fogadtatásával. A nyolcvanas évek elején négy rész készült Ötvös és Kardos történeteiből. Ezek milliós tábort vonzottak a mozikba. Tavaly a TV2 tűzte műsorára a zsigulis üldözéseket, a német márkáért fusizó, kocsimosó szélhámos ügyeskedéseit és a balatoni vitorlázáshoz kötődő sztorikat. Bujtor mindenesetre megkezdte az edzéseket is az erőpróbához.
Magyar Hirlap

Címkék

hír



nka emblema 2012