sex hikaye

Palindróma-író verseny

Indul a görög aludni

2005. június 30. - filmhu
Július 14-én kerül a hazai mozikba a Boldogságtól ordítani rendezőjének legújabb filmje, a Palindrómák. Az új Todd Solondz-mozi kapcsán a filmhu és a forgalmazó Budapest Film palindróma-író versenyt rendez. Ha a Ludditák, Garaczi László és Speier Dávid Téged választanak, akkor magánvetítést rendezhetsz a Művész moziban.

Mi a palindróma?

A palindróma olyan szöveg, mondat vagy szókapcsolat, mely visszafelé olvasva is ugyanazt jelenti. Egy példa Demők Béla nyomán:

Kis erek mentén,
láp sík ölén,
odavan a bánya rabja.
Jaj, Baranyában
a vadon élő Kis Pálnét
nem keresik!

További példák



Palindróma-író versenyünkön július 20., szerda 12.00-ig várunk olyan szövegeket, verseket, melyek visszafelé olvasva is ugyanazt jelentik. Egy versenyző legföljebb három palindrómával pályázhat. Az elkészült palindrómákat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre várjuk vagy a levél szövegébe közvetlen belemásolva vagy word dokumentumként csatolva.

A legjobb és legeredetibb palindrómát beküldők CD és DVD-csomagot valamint egy önálló vetítést nyernek a Művész mozi egyik termébe Todd Solondz Palindrómák című filmjére, ahová saját vendégeiket hívhatják meg!

A zsűri tagjai: a MC Móki és MC Titi, azaz a Ludditák, Garaczi László író és Speier Dávid szinkrondramaturg

A verseny végeredményét július 25-én, hétfőn tesszük közzé a magyar.film.hu hasábjain.



Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012