sex hikaye

Pályázat egészestés mozifilm írására

Kizárólag romkom

2006. március 7. - filmhu
Pályázat egészestés mozifilm írására
Az Analog Artists Filmstúdió és az Analog Artists Filmakadémia pályázatot hirdet egészestés mozifilm ötletének kitalálására, valamint egészestés mozifilm treatmentjének megírására. A film témája mindkét esetben kizárólag magyar romantikus vígjáték lehet.
 
 
 
 

A pályázat célja a fiatal magyar tehetségek felkutatása és felkarolása. Szeretnének lehetőséget biztosítani a pályakezdő íróknak új és eredeti filmötleteik megmutatásához és megmérettetéséhez. Szívesen látnak regény vagy novella formában már megjelent történeteket is.

Beküldendő pályázati anyagok:

1. Filmötlet esetében pályázni Log-Line-nal és pitch-csel lehet.
 
A Log-Line max. 3 sor, tartalmazza a film alapötletét és a fő karaktereket.
 
A Pitch max. fél oldal hosszúságú, tartalmazza az ötlet bővebb kibontását, fő karakterek fejlődését és a központi konfliktus részletes ismertetését.
 
2. A treatmentre vontakozó kikötések:

- Double Main Character Drive
- világos karakter archetípusok
- 2-3 Story POV
- 8 szekvencia
- 3 ACT
- 4 oldal hosszúság (12-es courier)
 
A karakter-vezérelt treatmentben a drámai kontextus, és az egyes szekvenciákban a drámai tartalom világosan kommunikált legyen. Nem várunk Outline szintű részletességgel kidolgozott pályamunkákat, kérjük a fenti hosszúság betartását.
 
A pályázatok beadási határideje: 2006. március 27.
 
A pályázatokat elektronikus formátumban kell elküldeni a következő címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  (A levél tárgy rovatába kérjük beírni: Pályázat 2006)

További érdeklődés és példák (Treatment, Pitch, Log-line) a következő honlapon: http://www.analogartists.com/
Tel.: +36-202-2902

A pályázatokat a stúdió és a filmakadémia kollégái, tanárai értékelik április 10-éig, és a kategóriánkénti nyertest a stúdió honlapján teszik közzé.
 
A „filmötlet” kategória győztesének díja: 100 000 Ft, amely összegért a filmstúdió megvásárolja az ötlet forgatókönyvvé fejlesztésének és megfilmesítésének jogát. (Ha az ötletből bemutatott film készül, az ötlet gazdája a továbbiakban a fenti összeg négyszeresére, valamint a nettó produceri nyereség 1,5 %-ára tarthat igényt.)
 
A „treatment” kategória győztesének díja: a treatment megvásárlása, valamint a pályázó lehetőséget kap, hogy a stúdió developmentjében szabályos opciós szerződés keretében a művét forgatókönyvvé fejlessze. Az elkészült forgatókönyvet a stúdió potenciális filmtervként az általa 2008-ig gyártandó filmek közé sorolja.



Címkék

nevezz , nevezes


(78) 
Hozzászólások
78-76  /  78
2006. március 24. péntek, 02:33#78| maciekéshauzer
húh!

m és h.
 
Előzmény: torolt felhasznalo #77
 
2006. március 23. csütörtök, 21:16#77| torolt felhasznalo
Az elnézéstkérést elfogadtam, de nem volt rá szükség, csak gondoltam szólok. Ugyanúgy, ahogy az utolsó kommentetekre sem volt szükség, de nem baj, örülök, hogy fontosnak érzitek magatokat, és megnyugtat az érzés, hogy tudok számotokra olyan talajt szolgáltatni, amin átrághatjátok magatokat. Az, hogy amit írtam mennyiben üres hablaty, azt majd megítélik a többiek (mint ahogy volt, aki nem annak ítélte) -- nem igazán érdekel, hogy két ilyen kaliberű játékos mit bröftyen fel vékonyka tüdejéből (egyébként tényleg ketten vagytok, vagy csak egy skizofrén, fehér, 10 és 05 év közötti fiúcskáról van szó... na jó, ez igazságtalan volt, hiszen a kondoleáló hozzászólásaitok értelmes ember benyomását keltik... ugyanakkor a faszér' kérek elnézést, ti is ugyanakkora tirpákok vagytok, mint én. Sőt. Szóval egyedül vagytok vagy ketten? És ha ketten, akkor hogy megy nálatok a munkamegosztás: az egyikőtök nyomja az a betűt, a másik meg a shiftet, vagy valami egyéb szisztémátok van a kollaborációra?). Az, hogy mennyiben off, amit írtam, az lehet, hogy a topic szempontjából jogos, de felvetődött egy kérdés, én pedig reagáltam, mert úgy éreztem, hogy nem teljes az igazságtartalma, és kiegészíthetem meglátásommal, melynek elfogadása természetesen nem kötelező. De mondom másképp: ti két sornál elfáradtok? Mert, hogy eddig okosat még nem hallottam tőletek, csak szórjátok itt a cinikus kis villámaitokat, mint akit a nép szavazott fel a kritika trónjára szakmai elismerésből. Röffenjetek már egyszer valami konkrétumot is, ahelyett, hogy itt fikázódtok. Ha fogadnom kéne, egyébként azt mondanám, hogy két kis csíra vagytok, különben nem dobálóznátok itt ezzel a stílussal, demoralizálva mindazt, amit emberek VITAfórumként szoktak aposztrofálni, de aktív szakemberségetekben nem bíznék annyira, mert akkor fontosabb dolgokkal töltenétek azt a kis időt, ami megadatott nekünk ezen a bolygón. Úgyhogy diszkréten felkérnélek Titeket, hogy ha konstruktívat, vagy egyáltalán: tartalmasat nem tudtok mondani, vagy reagálni mások mondanivalójára, és képességeitek csak az off-ok megfigyelésére, meg a hablatyok megítélésére, illetve hosszúságcenzúrára terjed ki, akkor...

C.C. (aki az udvariatlan részt nevéhez méltóan sajátkezűleg törölte gondolataiból is)
 
Előzmény: maciekéshauzer #76
 
2006. március 21. kedd, 11:42#76| maciekéshauzer
ez attól függetlenüül, hogy chang úr újabb üres hablatya, megint off, mégpedig igencsak.

macsekésháuzer (macskák)
 
Előzmény: torolt felhasznalo #72
 

nka emblema 2012