sex hikaye

Parkoló: premier előtti vetítés a Művészben

Miklauzic Bence és Lengyel Ferenc is részt vesz a közönségtalálkozón

2015. január 20. - filmhu
Parkoló: premier előtti vetítés a Művészben

Január 22-én kerül a mozikba Szervét Tibor, Lengyel Ferenc, Pokorny Lia és egy 68-as Ford Mustang főszereplésével Miklauzic Bence legújabb filmje, a Parkoló. Január 21-én 20 órakor a Művész moziban premier előtt láthatja a közönség a filmet, utána pedig beszélgethet a rendezővel és Lengyel Ferenccel.

A pesti bérházak rengetegében, egy üres foghíjtelken áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós (Lengyel Ferenc), aki egy sajátos kis birodalmat hozott létre a tűzfalak tövében. Télen-nyáron itt él a lakókocsijában, és csak egyetlen cél vezérli: nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön az általa kialakított nyugalom szigetére. Ezt az idillt bontja meg a gazdag üzletember, Imre (Szervét Tibor) érkezése, aki 1968-as Ford Mustangjának keres biztonságos parkolóhelyet. Egy fordulatos, meglepetésekkel teli párbaj veszi kezdetét, melynek során egyre rafináltabb és durvább eszközökkel küzd a belváros két magányos harcosa a hullámpalával fedett parkolóhelyért.

Nézz bele a Parkolóba!

A filmet január 22-én kezdik el vetíteni a mozik, január 21-én a Művész moziban 20 órakor kezdettel pedig premier előtti közönségtalálkozót tartanak, ahol a vetítést követően a nézők a film rendezőjével, Miklauzic Bencével és az egyik főszereplővel, Lengyel Ferenccel találkozhatnak.






nka emblema 2012