sex hikaye

Pókember harmadszor

Molina után Church

2005. március 22. - filmhu
Pókember harmadszor
Thomas Haden Church lesz a Pókember 3 főgonosza, jelentette be a sorozat rendezője, Sam Raimi – olvasható The Hollywood Reporter oldalán. Raimi hétfőn több alkotótársa, Laura Ziskin producer és a szuperhőst teremtő Marvel stúdiót képviselő Avi Arad jelenlétében nyilatkozott. Church itthon a Kerülőutak-ban  látható, és alakításáért Oscar-díjára jelölték a legjobb mellékszereplő kategóriában.

A tervek szerint a Pókember legújabb része 2007 május 7-én kerül majd a mozikba. A hálószövő urban hero kalandjait az előző részeket is készítő csapat fogja filmre vinni. Az eddigi Pókember részek jegyeladása több mint 1.5 milliárd dollár összbevételt hozott világszerte. Az új epizód főszereplője ismét Tobey Maguire lesz, és várhatóan a női főszereplőt, Mary Jane Watsont (M.J.) az előző részekből ismert Kristen Dunst kelti életre. A forgatás kezdetét 2006 elejére tűzték ki.

Pókember 2.
Alfred Molina
"Az eddig részekben egyfelől Peter Parker és M.J. kapcsolatának alakulását láthatták a nézők, másfelől kiváló színészek keltették életre Spiderman eddigi ellenfeleit. Raimi még hozzátette. Thomas Haden Church fantasztikus, kihívást jelentő mega-gonosz lesz, és már mindannyian nagyon várjuk a munka kezdetét." Az alkotók egyelőre még nem árulták el, hogy Church kit játszik majd a filmben.

Az előző Spiderman epizódban Alfred Molina (Fida, Kávé és cigaretta) játszotta a tudomány fejlődésén fáradozó, majd egy balul sikerült kísérlet után testben és személyiségben eltorzult tudóst.

A Pókember széria jövendő sötét alakja Steve Buscemi, Juli Roberts és Robert Redford társaságában saját hangját kölcsönzi majd a Charlotte’s Web című most készülő animáció egyik szerepelőjének. A film E.B. Withe azonos című, legismertebb és legolvasottabb gyermekmeséje alapján készül, amelyet legutóbb 1973-ban rajzfilmként készítettek el.

Spangol - Magamat sem értem
Church mellékszereplőként feltűnik a Spangolban, amely a jobb élet reményében az USA-ba költözött mexikói anyáról és lányáról szól. A film Amerikában vegyes fogadtatást kapott, itthon Spangol - Magamat sem értem címmel vetítik a mozik idén májustól.

Church  feltűnik még a George of the Jungle-ban vagy a Tombstone-ban is. 2003-ban pedig egyszerre vállalta a főszerepet, a rendezést és társ-forgatókönyvírást a Rolling Cansas című, a varázslatos marihuána erdő kereséséről szóló filmben. A színész korábban a kilencvenes években elsősorban televíziós sorozatokban játszott.






nka emblema 2012