sex hikaye

Spielberg késlekedő filmje

Film az 1972-es Olimpiáról

2005. február 16. - filmhu
Spielberg késlekedő filmje
Steven Spielberg nyáron folytatná az eddig késleltetett filmjének forgatását, amely az 1972-es müncheni olimpián az izraeli atlétikai csapat elleni mészárlást viszi vászonra – olvasható a The Hollywood Reporter oldalán. Az egyelőre még cím nélküli mozi két nagy stúdió az Universal és DreamWorks együttműködésében készül.
 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok

A tragikus 1972-es olimpiát megörökítő filmterv késleltetésével Spielberg egy másik, H. G. Wells Világok harca című könyvének megfilmesítésébe is belevágott. A film főszereplője Tom Cruise és a forgalmazó Paramount Pictures június végét jelölte meg a Világok harcának premierdátumaként.

A müncheni olimpiai játékok alatti terrortámadásról készülő filmről egyelőre keveset tudni. A Universal jelenleg csak észak-amerikai forgalmazásra gondol. A film bemutatójára azonban könnyen lehet, hogy mégsem az idén december 23-án kerül sor, mert a stúdió olyan blockbustereket is 2005-ben tervez bemutatni, mint Peter Jackson King Kongja, valamint Mel Brooks musicaljének, a The Producers-nek filmváltozata.





(2) 
Hozzászólások
2-1  /  2
2005. február 17. csütörtök, 11:28#2| torolt felhasznalo
Köszönjük az észrevételt. Pontosítunk

üdv, filmhu
 
Előzmény: torolt felhasznalo #1
 
2005. február 17. csütörtök, 07:54#1| torolt felhasznalo
Valamit nagyon el tetszett érteni.
Spielberg nem száll be sehova, az Angels in America-t jegyző Tony Kushner gyúrja át Eric Roth és Charles Randolph könyvét az olimpiai filmről.
A világok harca nem rádióhangjáték, hanem regény. Ebből készített egy rádióhangjátékot Orson Welles.

nka emblema 2012