sex hikaye

Színház és filmklub: közös témájú alkotások sorozata

Színház.hu az odeonban

2012. március 19. - filmhu
Színház és filmklub: közös témájú alkotások sorozata

Közös témájú alkotásokat, színházi darabokat és mozifilmeket tekinthetnek meg az érdeklődők, akik szakértők véleményét is meghallgathatják a vetítések után a szinhaz.hu és az Odeon-Lloyd mozi közös kezdeményezésében - tudatta az MTI.

 

 

 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok
A Gyógyír északi szélre című darabot március 17-én 20 órától láthatja a közönség a Belvárosi Színházban, ehhez kapcsolódva március 23-án a Hiteles másolat című filmet vetítik az Odeon-Lloyd moziban. A meghívott vendégek Kántor Nedda pár- és családterapeuta, Őze Áron és Fullajtár Andrea színészek, akik a férfi és nő közötti kapcsolatot elemzik.

Áprilisban a magyar valóság lesz a téma: 12-én a Bárka Színházban az East Balkán, 13-án a moziban a Nibelung-lakópark látható, gondolatait Tasnádi István író-rendező, Vidovszky György rendező és Csákó Mihály, az ELTE Oktatás- és Ifjúságkutató Központ munkatársa osztja meg a közönséggel. Április 16-án a Macskajátékot tekintheti meg a publikum az Örkény Színházban 19 órától, míg május 4-én az O'Horten című mozgókép látható a moziban, majd Pogány Judit és Blaskovics Erzsébet gerontológus beszélgetnek az időskorról. A történelmi és a személyes múlttal nézhet szembe a publikum április 29-én a Nemzeti Színházban, ahol az Egyszer élünk című darabot láthatják 15 órától. Végül május 25-én a Néma csönd című filmet vetítik, majd Mohácsi János rendező és Ungváry Krisztián történész fejti ki véleményét a témáról.

A szinhaz.hu filmklubban a vetítések péntekenként este 8 órakor kezdődnek, kombinált jegy vásárlása esetén a színházi- és mozielőadások jelentős árkedvezménnyel tekinthetők meg.

További információkat a www.odeonlloyd.com és a www.szinhaz.hu oldalon olvashatják el az érdeklődők - közölte az Odeon-Lloyd mozi az MTI-vel.



Címkék

hir , filmklub , odeon , szinhaz.hu , program



nka emblema 2012