sex hikaye

Szolidaríts a Lurdy-ház Odeon termében!

Összefogás az Odeonért

2012. december 11. - filmhu
Szolidaríts a Lurdy-ház Odeon termében!

A Hollán Ernő utcai Odeon-Lloyd mozi bezárása óta sokan úgy tudják, hogy az Odeon megszűnt, holott tékái azóta is működnek, filmklubjai átkerültek az Örökmozgóba és az Odeon új bázisára, az Odeon Undergroundba, a cég moziüzemeltetési tevékenységét pedig a Lurdy Ház mozitermében folytatja.

 

Az Odeon tehát változatlanul ellátja azokat a filmszakmai tevékenységeket, amiket korábban is, sőt, a Lurdy Ház Odeon-termével most újabb feladatot vállalt magára; kulturális missziót, a IX. kerület első art-termének üzemeltetését. Ahhoz, hogy a cég ennek a nehéz kihívásnak meg tudjon felelni, ez év végéig 900 nézőt kell fogadnia az Odeon-terembe – ennyi nézőre van szükség ahhoz, hogy a cég jövőre is folytatni tudja a filmforgalmazás területén végzett munkáját.

Azok a nézők, aki december folyamán a Lurdy-ház Odeon termébe látogatnak, mozijegyükért cserébe 2012 legjobb filmjeit tekinthetik meg, az Odeon munkatársainak válogatásában. Köztük számos olyan alkotást, amelyeket moziban már nem, vagy már nem sokáig lehet látni. Emellett a filmszakmai összetartás jegyében olyan kitűnő hazai alkotásokat kerülnek vetítésre, amelyek se moziban, se DVD-n nem tekinthetők meg, noha a kortárs magyar filmművészet meghatározó darabjai. Az előadások további különlegessége, hogy házigazdaként olykor az alkotók is felbukkannak a moziban.

A részletes programról az odeon.hu-n, valmint az Odeon Underground és az Odeon Lloyd Mozi Facebook-oldalain tájékozódhatnak.Címkék

hír , odeon , lurdy-ház , videótékanka emblema 2012