sex hikaye

Tallinn, Pozsony, Jakarta

Rövidfilmek a Távol-Keleten

2004. december 2. - filmhu
Tallinn, Pozsony, Jakarta
Az észtország fővárosban, Tallinnban nyolcadik alkalommal veszi kezdetét a „Fekete éjszakák"-nak keresztelt filmfesztivál december 3-án. A eseményen három magyar alkotással is találkozhat a közönség: a Kontroll-t az európai filmdíjak várományosai között, a Másnap-ot és a Tamará-t az idei filmtermés javából szemezgető programokban mutatják be. A fesztivál különlegessége idén, hogy Az operaház fantomja 1925-ben készített változata nyitja meg az eseményt, majd a történet, Schumacher által jegyzett, 2004-es feldolgozása lesz a záróünnepség műsora.

Fliegauf Dealer című moziját hívta meg versenyprogramjába a Pozsonyban december 3-án kezdődő nemzetközi filmfesztivál. A 130 idei filmet bemutató filmünnepen a Kontroll-t, a Másnap-ot és a Szezon-t is láthatja a közönség.

Az indonéz fővárosban, Jakartában nemzetközi rövidfilmszemle veszi kezdetét december 3-án. Magyarországot Mészáros Péter Ki a macska? című Hajnóczy-adaptációja és Béres Dániel Páternoszter című munkája képviseli. Mindkét kisfilm a nemzetközi fesztiválok kedvence volt ebben az évben.






nka emblema 2012