sex hikaye

Tarantinóval zár A helyszínelők

Cool & hightech

2005. május 19. - filmhu
Tarantinóval zár A helyszínelők
Quentin Tarantino rendezte a CBS-en már több szériát megért misztikus krimisorozat, a CSI (A helyszínelő) mostani évadzáró részét. Az amerikai televíziós csatornán ma este, május 19-én, helyi idő szerint 21.00-kor adásba kerülő Grave Danger című kétórás epizódon erősen érezhető QT keze nyoma, aki saját magától sem szégyell ötletet lopni.
 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok

A kutyaszorítóban és A ponyvaregény című alkotásokkal a világ filmes élvonalába került kult rendező nagy rajongója a Crime Scene Investigationnek(CSI). A sorozatot az egyik hazai kereskedelmi tévécsatorna is vetíti A helyszínelők címmel.

Mint korábban már hírt adtunk róla a misztikus krimisorozatot nyomon követő Tarantino először az első évad zárására rendezett show alkalmával találkozott a stábbal, majd nem sokkal ez után elígérkezett egy rész, éppen a jelenlegi szériát záró epizód megrendezésére.

„Ismerem a hátteret, a szereplőket és a díszletet. Nagyon otthonosan érzem maga ebben a környezetben, mintha már korábban itt lettem volna" – mondta Tarantino a CBS csatorna web oldaláról letölthető egyik interjúban. Majd elmondta miért rajong a sorozatért „Szeretem a CSI misztikusságát, a történetek dekonstruáltságát, és a karaktereket.”

QT többször is találkozott az alkotókkal és éreztette velük, hogy szívesen részt venne a munkában. Majd a nyomozócsapat vezetője, Gil Grissom-et alakító, egyben társ-producer, William Peterson telefonhívására közölte, lenne ötlete a krimisorozat számára.

A rémálom az ébredéssel kezdődik
Részlet a CSI-ből
A forgatás idén tavasszal lezajlott, és a terveknek megfelelően ebben a hónapban kerül képernyőre az USA egyik légnézettebb folytatásos bűnügy története.

A mai záró epizód, a Grave Danger nyitánya ismerős lehet QT legutóbbi filmjéből. A csatorna web site-ján látható háromperces részletben a Kill Bill 2-t idézve a nyomozó csapat egyik tagja bajba kerül. Egy koporsónyi méretű helyen ébred, ahol egy világító csövet, egy pisztolyt és a walkmant talál. Utóbbin nem sok bíztatót hall, egy hang azt javasolja, hogy inkább végezzen magával. Itt ér véget a 100 millió amerikai nézőnél is többet a képernyők elő ültető sorozat mostani szériájából látható részlet.






nka emblema 2012