sex hikaye

Újraforgatják a Robin Hoodot

Drága a tolvajok fejedelme

2006. szeptember 6. - filmhu
Újraforgatják a Robin Hoodot
Újraforgatják a Robin Hoodról Magyarországon készült BBC-sorozat nemrégiben ellopott részeit – olvasható a hirado.hu oldalon. Ugyanakkor még érvényben van a brit gyártó cég által kitűzött tetemes jutalom is az esetleges nyomravezetőnek. A tetemes nyomravezetői díj még érvényben van, de a szereplők éjjel-nappal dolgoznak, hogy a sorozat a jövő hónapban képernyőre kerülhessen.

A Daily Mirror - amely augusztus végén adott hírt arról, hogy a sorozat több kazettáját ellopták a fóti stúdióból - keddi exkluzív anyagában azt írta: a szereplők "éjjel-nappal forgatnak", hogy a sorozat az eredeti menetrendnek megfelelően, a jövő hónapban képernyőre kerülhessen.

A gyártó cég főnökei hitet tettek amellett, hogy a 8 millió font (3,3 milliárd forint) költséggel készülő sorozat vetítése október elején a lopás ellenére elkezdődik. A stáb az 5-iktől az 13-ikig terjedő epizódok hiányzó részeit forgatja újra.

A lap szerint a sorozatot gyártó Tiger Aspects 40 ezer fontot - több mint 16 millió forintot - ajánlott fel olyan információkért, amelyek révén visszakerülhetnek az ellopott kazetták, de a vállalat egyik vezetője, Andy Zein a magyarországi forgatási helyszínről azt mondta, hogy a szalagok visszaszerzésének esélyei "csekélynek tűnnek".

Zein szerint ez ugyan probléma, de "a jó hír az, hogy a Robin Hood nem fog késni". Egy becslés szerint az eset 250 ezer fontjába kerül a biztosítóknak.
A főszereplő, a tolvajok legendabeli fejedelmét játszó Jonas Armstrong azt mondta a lapnak, hogy "rettenetes, ami történt, ... de keményen dolgozunk a megoldáson".



Címkék

robin hood , hír



nka emblema 2012