sex hikaye

Versenyben a Dealer Sevillában

Magyar fesztiválozók

2004. november 5. - filmhu
Versenyben a Dealer Sevillában
A Sevillai Filmfesztivál versenyébe kapott meghívást a Fliegauf Benedek filmje, a franciaországi Amiens-ben Mundruczó és Rófusz rövidfilmjei szállnak ringbe, Szentpéterváron a Táncalakkal találkozhat a közönség - adta hírül a Filmunió.

Dealer, Kontroll, Szezon
Az európai filmművészet legfrissebb alkotásaiból válogató Sevilla-i seregszemlén három magyar alkotás lesz látható idén. Fliegauf Benedek Dealer-e a fesztivál fődíjáért kel versenyre, a Kontroll és a Szezon című filmeket pedig információs programjába hívta meg a november 6-13. között Spanyolországban megrendezendő filmünnep.

Négy rövidfilm Amiens-ben
24. alkalommal vette kezdetét november 5-én a franciaországi Amiens-ben a nemzetközi filmszemle, ahol idén négy magyar kisfilmmel találkozhat a közönség. A fesztivál versenyében Mundruczó Kornél Kis Apokrif No.2 és Rófusz Ferenc Tüzet szüntess! című filmjeinek szurkolhatunk. Cakó Ferenc két gyurma-animációja is meghívást kapott Franciaországba: a fesztivál közönség A róka és a holló és a Randevú című többszörös díjnyertes alkotásokkal találkozhat.

Táncfilmek Szentpéterváron
Grunwalsky Ferenc Táncalak című filmjét a Szentpéterváron megrendezett Kinodance hívta meg programjába. A Ladányi Andrea táncművész főszereplésével készített filmmel Oroszország egyetlen táncfilmeknek szentelt fesztiválján találkozhat a szentpétervári közönség a napokban.



Címkék

hír



nka emblema 2012