sex hikaye

Vezet a családi humor

125 milliós bevétel a tengeren túl

2005. január 4. - filmhu
Vezet a családi humor
Nem volt premierfilm a szilveszteri hétvégén Amerikában, így a korábbi listavezető, a Vejedre ütök (Meet the Fockers) maradt az éllovas a tengerentúli mozis toplistán. Egy házasság révén egymáshoz közel kerülő, de merőben eltérő családok viszontagságait bemutató komédia 42.8 millió dollár jegybevételt ért el. Második helyezett a Lemony Snicket’s – A balszerencse áradása 14.7 millióval. Az utolsó dobogós pedig a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült, Howard Hughes életéről forgatott filmeposz, The Aviátor, amelyre 11.2 millióért kelt el jegy az USA-ban.
A hétvégén a Fat Albert visszacsúszott a negyedik helyre (10.7 millió dollár),  cserélve a mostani harmadik helyezett filmmel. Az Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét pedig 9.2 milliós tengeren túli jegyeladással még mindig tagja a top ötös csapatnak. 

A háromnapos hétvégén az USA-ban összesen 125.4 millió dollár bevételt jegyeztek fel az első 12 film mellé, ami 4.4 %-kal nagyobb összeg, mint az egy évvel korábbi azonos időszakban számított jegyeladás.




nka emblema 2012