sex hikaye

Moziba be: nőcsábász fotós és meleg riporter

Heti filmajánló

2009. július 8. - filmhu
Moziba be: nőcsábász fotós és meleg riporter
Aki a fajsúlyosabb műfajokat kedveli, annak azt javasoljuk, hogy ne a premierfilmek közül válogasson, ezen a héten ugyanis két habkönnyű vígjátékkal örvendeztetnek meg minket a forgalmazók: itt a Borat alkotóinak legújabb vígjátéka, a Brüno, Sacha Baron Cohen főszereplésével, valamint egy amerikai romantikus komédia, az Excsajok szelleme, Matthew McCoConaughey-val és Jennifer Garnerrel a főszerepben.
 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok

Excsajok szelleme / Ghosts of Girlfriends Past

A nők valószínűleg imádnak léhűtő pasikról szóló filmeket nézni, pláne akkor, ha Casanovából a mozi végére érzelmes kezesbárány válik. Míg Mel Gibsont egy 'felsőbb erő' bírja jobb belátásra a Mi kell a nőnek?-ben, Jude Law saját női megfelelőjével találkozik szembe az Alfie-ban. Matthew McConaughey sem először tetszeleg a szívtelen szívtipró szerepében, a Hogyan veszítsünk el egy pasit... című romantikus komédiában például saját csapdájába sétálva találta meg a szerelmet, legújabb filmje, az Excsajok szellemé-ben pedig egy szívtipró nagybácsi (Michael Douglas) és egy egész hadtest átvert nő szellemét hívták segítségül a forgatókönyvírók főhősünk jobb belátásra térítéséhez. A született nőcsábász, Connor Mead ugyanis úgy gyűjti a skalpokat, mint egy valamirevaló háziasszony az akciós pontokat, míg fel nem bukkan öccse esküvőjén néhány, illetve több tucat kísértet, köztük Connor eddigi és jövőbeni hódításainak alanyai, élükön a pédakép, Wayne bácsi szellemével. Megkezdődik az időutazás múltba és jövőbe és a film végére az is kiderül, van-e főhősünknek esélye az igaz szerelemre, vagy végleg elnyeli a sekélyes hódítások mocsara? A nőcsábászok áldozatainak és Matthew McCoConaughey rajongóinak ajánljuk.

Forgalmazó: Intercom  honlap,  előzetes,  IMDB


A filmhu ajánlata a hétre: Brüno

Világszerte több helyütt provokatív reklámkampány előzte meg a Brüno mozikba kerülését, és nálunk is megugrották némiképp a plakát-sajtóhír kombinációt a forgalmazók, ugyanis a gyanútlan járókelőket rikítósárga Brüno-kotonnal lepték meg a főváros több pontjára kivezényelt hostessek. Ali G és Borat rajongói valószínűleg már lefoglalták a jegyet az alkotók legújabb filmjére, amelyet a Borat-hoz hasonlóan főszereplőként és forgatókönyvíróként Sacha Baron Cohen, rendezőként pedig Larry Charles jegyez. A film középpontjában egy rendkívül szabados, homoszexuális osztrák divatriporter áll, akit egy málőr következtében kirúgnak állásából és 'cikinek' minősítenek, így Amerikába indul szerencsét próbálni, majd kisvártatva elhatározza, hogy celeb lesz, és ezért a célért semmilyen eszköztől nem riad vissza. A Borat-hoz hasonlóan ezúttal sem a történeten van a hangsúly, hanem a prüdéria és a hülyeség határainak 'kitapogatásán'. A módszer nagyjából azonos a Borat-éval, a cél minél több amerikait az elképzelhető legkínosabb helyzetbe hozni, és a szituációkat a végletekig feszíteni – lássuk, ki viselkedik 'vállalható' módon, a fenenagy toleranciájáról híres országban. Sacha Baron Cohen merészsége és 'elhivatottsága' mindenképp csodálatra méltó, hiszen nem hátrál meg a legvadabb szituációktól sem, ám a 80%-ban gatyaletologatós poénok befogadásához is szükségeltetik némi elhivatottság.

Forgalmazó: Fórum Hungary honlap, előzetes, IMDB

Olvasd el a filmről írt kritikánkat!


nka emblema 2012