sex hikaye

1GByte film (1GByte film)

feature 95 min,
Color Hungarian

Crew

director Miklós Ács
  screenwriter Miklós Ács
  editor Miklós Ács
     
  music Tivadar Zsolt Molnár
     

Cast

Andrea Budavári
  Gábor Dudás
  István Csúri
  Lajos Berke
  Miklós Ács
     
more cast további szereplők

Synopsis

Ez egy real movie, nem olyan gagyi tevés, mint a többi. Ennek a műfajnak az alapjait immár 20 éve letettem, ugyi?
2002. május elsején "White power" nevű Wartburgommal, ami épp akkor töltötte be 30. születésnapját, elindultunk az Őrségbe, egy cool Pajta-bulira. Egy 7-es tivornya a rulez csávókkal! Szegedről aznap xintén elindultak 4-en; egy szolárium-szép szőke fiú és csinos kanadai felesége, a feleség barátja, és a film zeneszerzője Ontario-s rendszámú szecskájukkal, hogy együtt ünnepeljük meg a Munka Ünnepét. Lösz sör, bor, pálinka. Bográcskaja. Lajcsibá. Police. De főképp mjuzikell, mivel zenés partyról esik xó. Röpködnek a fuck, suhognak a bokrok. Mert "nem is ember az, aki nem utálja a feleségét", és "Osama Bin Laden is rule dud", + ha nem figyelsz, "mingyá kapsz egy marha nagy maflát!" Megmutatjuk, amink van, mi szabjuk meg a béreket! Közben forog?
Ajjaj! A bulinak hamarosan országos híre kerekedik, és csapatunk egyre bővül, egy trouble guy-al, egy ximpatikus diákpárral, és 6 Amiga funnal. Bömböl a "paraszt-metál", amiből 1 hangot sem fox hallani, mivel jogdíjas és erre nem fussa for me. A rendőrség, az idő, és a falu ellenünk dolgozik, miközben a ximpatikus résztvevők egyikében megfogalmazódik a magvas question; "Nem azért, de most van egy őszinte kérdésem, ebből milyen film lesz?"
- Ács Miklós -

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!