sex hikaye

Szabolcs Hajdu

 

director, actor, screenwriter, writer

Filmography

director
 
2012 Délibáb (Mirage)
The Gambler
2010 East Side Stories
Bibliothéque Pascal
2007 Off Hollywood
2005 Fehér tenyér
2004 Hétköznapi enciklopédia
2003 Tamara
2000 Macerás ügyek
1999 Kicsimarapagoda
1998 Necropolis
1997 A Művész
1996 Alkotmány utca 8.
Tolvajok
Titanic
actor
 
2011 The Legend
2003 Tarka képzelet
2000 Egyszer élünk
1999 A Morel fiú
1998 Keresztutak
1996 Caligula
1993 Jó éjt, királyfi
Ezüstkor
1991 Félálom
Ibsen: Peer Gynt
screenwriter
 
2012 Délibáb (Mirage)
2010 Bibliothéque Pascal
2005 Fehér tenyér
2004 Hétköznapi enciklopédia
2003 Tamara
2000 Macerás ügyek
1999 Kicsimarapagoda
1998 Necropolis
writer
 
2000 Macerás ügyek
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2001 Hungarian Filmweek: Best First Film
2006 Hungarian Filmweek: Best Director
2006 Trencianske Teplice Art Film Festival : Best Screenplay

 

Credited with

András Nagy - director of photography  (6)
Domokos Szabó - actor  (6)
Mónika Esztán - production designer  (6)
Péter Politzer - editor  (5)
Gábor Balázs - sound engineer  (4)
Illés Nyitrai - actor  (4)
János Rózsa - director  (4)
Mátyás Erdély - director of photography  (4)
Béla Barsi - editor  (3)
Credited with more további közös

Genres

adaptation drama bio educational experimental short film road movie satire thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu