sex hikaye

Ferenc Pusztai

 

producer, actor

Filmography

producer
 
2014 Szabadesés
2013 Kispárizs
Együtt
Afterlife
2012 Drága besúgott barátaim
Godly Shift
2011 Forest
The Man Who Didn’t Get Shot
2010 Team Building
Czukor show
Kemény csajok nem álmodnak
Adrienn Pál
2008 A nyomozó
7 perc a Mennyországban
2006 Friss levegő
Balatoni tengeralattjáró
actor
 
2013 Együtt
2005 Rossz helyen szálltunk le
pictures
No picture
Videos
No video

languages

english

Genres

mockumentary drama black comedy crime road movie comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

Company

KMH Film Budapest
Késmárk u. 24
web www.kmhfilm.com
e-mail info@kmh.hu
tel. +36-1/414-0885

Links

Port.hu