sex hikaye

Iván Angelusz

 

producer, associate producer, co-producer

Filmography

producer
 
2014 Parkoló
A kivégzés
2013 Brigád
Loop
Regina
Harmadnapon
2012 Hungarian Musctache
T Project
2011 aurA
2010 Magasfeszültség
Bibliothéque Pascal
Apaches
Defenders of the Frontiers
Morgen
2009 HVG30
2008 Intim fejlövés
2007 Overnight
411-Z
2005 Fehér tenyér
Ősfény - Urlicht
2004 Montecarlo!
Csoda Krakkóban
associate producer
 
2010 Eroica
co-producer
 
2014 Zéro
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Reich - producer  (12)
Andrea Taschler - production manager  (7)
Béla Barsi - editor  (5)
Ferenc Török - director  (4)
Gábor Kovács - producer  (4)
Péter Politzer - editor  (4)
Sosa Juristovszky - costume designer  (4)
András Nagy - director of photography  (3)
Dániel Erdélyi - director  (3)
Dániel Garas - director of photography  (3)
Credited with more további közös

Genres

drama bio experimental short film supernatural road movie comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu