sex hikaye

Béla Tarr

 

director, screenwriter, producer, adaptation, dramaturg, writer

Filmography

director
 
2011 The Turin Horse
2007 The Man from London
2000 Werckmeister Harmonies
1995 Utazás az Alföldön
1994 Satan's Tango
1989 Hat bagatell
1988 Kárhozat
1984 Őszi almanach
1982 Macbeth
Panelkapcsolat
1981 Szabadgyalog
1979 Családi tűzfészek
1978 Hotel Magnezit
In memoriam Fehér György
screenwriter
 
2011 The Turin Horse
2007 The Man from London
2000 Werckmeister Harmonies
1997 Szenvedély
1988 Kárhozat
1984 Őszi almanach
1982 Panelkapcsolat
1979 Családi tűzfészek
producer
 
2006 Töredék
adaptation
 
1982 Macbeth
dramaturg
 
1994 Satan's Tango
writer
 
1981 Szabadgyalog

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2000 Brussels L’Age d’Or: Cinédécouvertes Award

 

Credited with

János Derzsi - actor  (7)
Ágnes Hranitzky - editor  (5)
László Krasznahorkai - screenwriter  (5)
Ferenc Pap - director of photography  (4)
Gábor Medvigy - director of photography  (4)
Barna Mihók - director of photography  (3)
Gábor Téni - production manager  (3)
Miklós Gurbán - director of photography  (3)
Buda Gulyás - director of photography  (2)
Credited with more további közös

languages

english

Genres

drama portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

Links

IMDb
Port.hu