sex hikaye

Gábor Medvigy

 

director of photography, director, screenwriter

Filmography

director of photography
 
2011 Rögtön jövök
2008 Yantra
A tavasz ébredése
2007 A kísértés
2006 Töredék
Mansfeld
Dolina (Az érsek látogatása)
2004 Másnap
2002 Márkus, az erdélyi
Kísértések
2001 Székesfehérvári Bazilika
2000 Utak Furugyon - Magyar tarka
Werckmeister Harmonies
1999 Chacho Rom - Az igazi cigány
1998 Sziveri János voltam, ez volt büntetésem
Derengő
Az alkimista és a szűz
1997 Hosszú alkony
Magyar tarka - A futvafestő magányossága
1996 Szeressük egymást gyerekek!
1995 Arany nyugágy
1994 Satan's Tango
1992 Neoszarvasbika
1991 Halálutak és angyalok
1990 Céllövölde
1989 Párhuzamos anyagcserék
1988 Kárhozat
Kiki és a hímek
Tudatalatti megálló
Magyar elsők
director
 
1992 Arckép bemondónővel
1991 Éljen a világ és táguljon
screenwriter
 
2010 Így, ahogy vagytok
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2005 Trencianske Teplice Art Film Festival : Blue Angel for Best Cinematography

 

Credited with

Zoltán Kamondi - director  (11)
Zsuzsa Pósán - editor  (6)
Mari Miklós - editor  (5)
Ágnes Hranitzky - editor  (4)
Béla Tarr - director  (4)
János Breckl - costume designer  (4)
János Derzsi - actor  (4)
Mari Törőcsik - actor  (4)
Credited with more további közös

Genres

animation drama educational experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu