sex hikaye

Zsombor Dyga

 

director, screenwriter, assistant director, actor, production manager, producer

Filmography

director
 
2012 Couch Surf
2010 Run To Ground
2009 Köntörfalak
2005 Kész cirkusz
2003 Tesó
2000 Öcsögök
Tempó
1999 Gyilkosok
Séta
Uno
screenwriter
 
2012 Couch Surf
2009 Köntörfalak
2005 Kész cirkusz
2003 Tesó
2000 Tempó
assistant director
 
2013 A legyőzhetetlenek
Afterlife
2008 superDIGITAL
actor
 
2001 Aranyváros
1999 Séta
production manager
 
2000 Tempó
Öcsögök
producer
 
2000 Öcsögök
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2010 Hungarian Filmweek: Best Director

 

Credited with

Balázs Lovas - screenwriter  (7)
Gábor Marosi - director of photography  (6)
György Durst - producer  (6)
Judit Czakó - editor  (6)
Anna Bognár - actor  (5)
Árpád Horváth - director of photography  (5)
Zoltán Schmied - actor  (5)
Eszter Salamon - costume designer  (4)
Ferenc Elek - actor  (4)
Péter Albert - actor  (4)
Credited with more további közös

Genres

drama children romantic sci-fi thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu