sex hikaye

Gábor Marosi

 

director of photography, screenwriter

Filmography

director of photography
 
2013 A legyőzhetetlenek
2012 Újratervezés
Couch Surf
2010 Run To Ground
2009 Köntörfalak
2008 superDIGITAL
2006 Előbb-utóbb
Kythéra
Apu
2005 Stammbuch - Júlia asszony titkos éjszakái
2004 Kyrie
A disznó útja
2003 Kolostorlakók
Ki a macska?
2002 Eső után
2001 601-S
Aranyváros
2000 2000 méter
1996 Képzelt kínai
Látom, te kecske vagy
screenwriter
 
2001 601-S
2000 2000 méter
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Judit Czakó - editor  (11)
Eszter Salamon - costume designer  (7)
Péter Mészáros - director  (7)
Zsombor Dyga - director  (6)
György Durst - producer  (4)
István Madarász - director  (4)
István Major - producer  (4)
Róbert Juhász - sound engineer  (4)
Márton Nyitrai - director  (3)
Balázs Hujber - production designer  (2)
Credited with more további közös

Genres

drama film etude experimental short film romantic sci-fi nature thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu