sex hikaye

Dénes Szekeres

 

producer, co-producer, executive producer

Filmography

producer
 
2015 Hajnali láz
Gondolj rám
2011 Nyár utca, nem megy tovább
2010 Keleti szél
2009 A csodák országában
Vespa
Tréfa
2007 A Nap utcai fiúk
Mester és tanítványok - Befejezetlen beszélgetések az operatőri mesterségről
2006 Nincs kegyelem
2005 Az igazi Mikulás
De kik azok a Lumnitzer nővérek?
2004 Nehéz napok a Cho Oyun
Porcelánbaba
2002 Szerelemtől sújtva
Szökés Budára
2001 Az utolsó blues
2000 Rendőrsztori
A kokain földjén
1998 Sako menyegzője
Sakó mennyegzője
1993 Balkán! Balkán!
co-producer
 
2000 Solymász Tamás
executive producer
 
2010 Magic Boys
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Seregi László ifj. - director of photography  (6)
Mari Miklós - editor  (5)
Péter Gárdos - director  (5)
György Kovács - sound engineer  (4)
Elemér Ragályi - director of photography  (3)
Győző Szabó - actor  (3)
Lajos Bertók - actor  (3)
Péter Rudolf - actor  (3)
Ádám Fiers - editor  (2)
Blanka Szilasi - actor  (2)
Credited with more további közös

Genres

adaptation action family drama children adventure portrait road movie romantic comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu