sex hikaye

Elemér Ragályi

 

director of photography, director, screenwriter, contributor, actor

Filmography

director of photography
 
2015 Gondolj rám
2012 The Door
2009 Csiribiri
2006 Nincs kegyelem
2005 Csudafilm
The Moon and the Stars
2003 A Rózsa énekei
Egy hét Pesten és Budán
Apám beájulna
2002 Szerelemtől sújtva
Dracula
2001 Gyógyító játék
Amerikai rapszódia
2000 In the Beginning
1999 Jakob the Liar
Mary, Mother of Jesus
1998 A Knight in Camelot
Crime and Punishment
1997 A miniszter félrelép
The Hunchback
1996 Rasputin
1995 Sztracsatella
A Kid in King Arthur's Court
Never Talk to Strangers
1993 Passport to Murder
1989 Túsztörténet
1987 Miss Arizona
Magic - A Queen Budapesten
Hol volt, hol nem volt
1986 Csók, anyu
1985 A nagy generáció
Társasutazás
Csak egy mozi
1984 Szirmok, virágok, koszorúk
1983 Szerencsés Dániel
Budapest 1
1982 Dögkeselyű
Kabala
A koncert
1981 Ripacsok
1980 Majd holnap
Vámmentes házasság
1979 Utolsó előtti ítélet
A trombitás
Szabadíts meg a gonosztól
Vasárnapi szülők
1978 Csatatér
Kihajolni veszélyes
1977 Sámán
A kétfenekű dob
1976 Talpuk alatt fütyül a szél
Pókfoci
Egyszerű történet
Herkulesfürdői emlék
1975 Vörös rekviem
1974 Álmodó ifjúság
Bástyasétány '74
1973 Kakuk Marci
Egy kis hely a nap alatt
Istenmezején 1972-73-ban
Régi idők focija
1972 Fotográfia
1971 Madárkák
Sárika, drágám
1970 Magasiskola
Büntetőexpedíció
Staféta
Arc
1969 Sziget a szárazföldön
A nagy kék jelzés - avagy a hűség jutalma
1967 Holtág
director
 
2007 Megyünk a semmibe
A tévedés joga
2006 Nincs kegyelem
2005 Csudafilm
2001 Gyógyító játék
1983 Budapest 1
1974 Szilveszter
1973 Boldog békeidők
1972 Szónokképző tanfolyam
screenwriter
 
2006 Nincs kegyelem
2005 Csudafilm
contributor
 
1996 Filmsámán
actor
 
2007 A tévedés joga

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2008 Hungarian Filmweek: Best Director

 

Credited with

József Romvári - set designer  (12)
András Kern - actor  (11)
Róbert Koltai - actor  (10)
Dezső Garas - actor  (9)
János Rózsa - director  (9)
Dorottya Udvaros - actor  (8)
Pál Sándor - director  (8)
Ági Margitai - actor  (7)
István Kardos - screenwriter  (7)
Gábor Reviczky - actor  (6)
Credited with more további közös

Genres

adaptation drama children educational adventure concert crime portrait romantic satire thriller historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu