sex hikaye

A miniszter félrelép (A miniszter félrelép)

105 min,
comedy Color Hungarian

Crew

director András Kern , Róbert Koltai
  writer Cooney Ray
  screenwriter Adler Jim , András Kern , Róbert Koltai
     
  producer Andrew G. Vajna
  director of photography Elemér Ragályi
     
  editor Éva Gárdos
  music László Dés
     
more crew további stábtagok

Cast

Vitt Péter András Kern
  Panni Dorottya Udvaros
  Igazgató Ferenc Kállai
  Rákóczi József Gábor Reviczky
  Marosi Róbert Iván Kamarás
     
more cast további szereplők
  sound postproduction R.D.I Sound Design Studio
     
     

Synopsis

Vitt Péter miniszter az a fajta férfi, akit a nők legtöbbje kíván magának - de csak addig, amíg meg nem kapja. Okos, sármos, és mindig talpra esik mint a macska, inspirálják a nagy kihívások, a napi megmérettetés. Mellesleg ő az Országház Don Juanja. Az aktuális "kihívás" neve Marosi Tünde, és természetesen gyönyörű. Foglalkozását tekintve viszont az ellenzék vezérszónokának titkárnője.
Vitt csaknem egy időben érkezik meg a szállodába Tündével, és a miniszter rögtön a tettek mezejére lépne. Az ellenzéki vezérszónok titkárnője kicsit izgul: nem elég, hogy életében először lépne félre, ráadásul mindjárt egy kormánytaggal... A miniszter közben megrendeli a szükséges kellékeket (pezsgőt, epret és kaviárt), és az ágyon várja a fürdőszobában vetkőző Tündét. A szobapincér megérkezéséig van egy kis idő: Tünde az ablakhoz lép, hogy a kilátásban gyönyörködjék. Hihetetlen panoráma tárul a szeme elé: a Kossuth Lajos utca, a Puskin Mozi és... egy halott az ablak sarkában!

pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!