sex hikaye

László Dés

 

music, actor, contributor, dramaturg

Filmography

music
 
2010 Permanent Injuries
2009 Puskás Hungary
2007 Panrásav
Márió, a varázsló
2004 Világszám!
2003 Az út vége
Egy hét Pesten és Budán
2002 Sejtjeink
Anya
2001 Csocsó, avagy éljen május 1-je!
Üvegtigris
Valami Amerika
Sejtjeink
Kitüntetetten
2000 Egyszer élünk
1999 Kalózok
Akasztottak
Szerelem első hallásra
Kelj fel, Jancsi
1998 Tehetetlenül
1997 A miniszter félrelép
1996 Szívügyem
1995 Patika
Meddő
Szamba
1994 Goldoni: Az új lakás
1993 Sose halunk meg!
1992 A három nővér
Anna filmje
1990 Itt a szabadság!
Századunk tanúja - Habsburg Ottó
1988 Jézus Krisztus horoszkópja
Egy teljes nap
Isten akaratából
1987 Szerelem második vérig
Szörnyek évadja
1985 Szerelem első vérig
1982 Nyom nélkül
Egymásra nézve
actor
 
2004 Világszám!
Egy, kettő, három, négy... Dés
1993 Trio Stendhal
1987 Szörnyek évadja
1981 Bors néni
contributor
 
1984 Budapest - Muzsika
dramaturg
 
2004 Világszám!

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tamás Almási - director  (10)
Mari Miklós - editor  (7)
Juli Básti - actor  (6)
László Hargittai - editor  (6)
Róbert Koltai - actor  (6)
Sándor Gáspár - actor  (6)
Gábor Reviczky - actor  (5)
Mihály Szabados - actor  (5)
Albert Rácz - director of photography  (4)
Annamária Radnai - dramaturg  (4)
Credited with more további közös

Genres

family drama bio children educational experimental concert crime musical portrait satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu