sex hikaye

Eszter Ónodi

 

actor

Filmography

actor
 
2014 Swing
2013 Anyám és más futóbolondok a családból
2010 Aglaja
Run To Ground
2009 Koccanás
2008 Pánik
Valami Amerika 2
Májusi zápor
2007 Tavasz, nyár, ősz
2006 A hét nyolcadik napja
2005 Kész cirkusz
Csodálatos vadállatok
2004 Hóesés Vízivárosban
Rap, Revü, Rómeó
Állítsátok meg Terézanyut!
2003 Libiomfi
A Pál utcai fiúk
Boldog Születésnapot
2002 Hukkle
A Szent Lőrinc folyó lazacai
Perlasca, un eroe italiano
2001 Valami Amerika
Sacra Corona
2000 Jadviga párnája
Glamour
Meseautó
1999 Kalózok
Portugál
1998 Az alkimista és a szűz
Urs Widmer: Top Dogs

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2003 Hungarian Filmweek: Best Actress - Gyöngyi (Eszter Ónodi)

 

Credited with

János Breckl - costume designer  (6)
Béla Barsi - editor  (5)
András Stohl - actor  (4)
Dániel Garas - director of photography  (4)
Imre Csuja - actor  (4)
Andor Lukáts - actor  (3)
András Muhi - producer  (3)
Béla Fesztbaum - actor  (3)
Csaba Pindroch - actor  (3)
Ervin Nagy - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

circus movie family drama bio war musical romantic satire theatre play thriller historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu