sex hikaye

Lili Monori

 

actor

Biography

2008 - POSZT: Legjobb női főszereplő (Frankenstein-terv)

Filmography

actor
 
2013 Fehér Isten
2010 Tender Son - The Frankenstein Project
2008 Delta
2007 Márió, a varázsló
2006 Öreg fa
Nincs kegyelem
2003 Rózsadomb
2001 A cigány hold - egy cella képei
Felhő a Gangesz felett
2000 Film...
1999 Kisvilma - Az utolsó napló
1996 Ez van, Azarel
Szeressük egymást gyerekek!
1995 Levelek Perzsiából
1993 A magzat
Sose halunk meg!
1991 Erózió
És mégis
1990 Céllövölde
1983 Visszaesők
1980 Az örökség
1977 Ők ketten
Ékezet
1976 Kilenc hónap
Ha megjön József
1975 Azonosítás
Legenda a nyúlpaprikásról
1974 Aranyborjú
Próbafelvétel
Végül
Bástyasétány '74
1973 Gőzfürdő
Egy ember és a többiek
1972 Kísérleti dramaturgia
1969 A tanú
Az örömhöz

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

János Kende - director of photography  (6)
Kati Lázár - actor  (5)
Márta Mészáros - director  (5)
Nowicki Jan - actor  (5)
Éva Kármentő - editor  (4)
Hédi Temessy - actor  (4)
Lajos Őze - actor  (4)
Ági Szirtes - actor  (3)
Dezső Garas - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

family drama adventure experimental satire
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu