sex hikaye

Kornél Mundruczó

 

director, screenwriter, actor, writer

Filmography

director
 
2013 Fehér Isten
2010 Tender Son - The Frankenstein Project
2009 A Nibelung-lakópark
2008 Delta
2005 Elveszett tárgyak (Elhagyatva, s megtalálva)
Johanna
2004 Kis Apokrif No. 2.
Kis apokrif 2
2003 Kis Apokrif
A 78-as szent Johannája
Kis apokrif No.1.
2002 Szép napok
Jött egy busz...
2000 Afta
1999 Nincsen nekem vágyam semmi
Addig járjuk
Haribo-hariba
screenwriter
 
2013 Fehér Isten
2010 Tender Son - The Frankenstein Project
2008 Delta
2005 Johanna
Elveszett tárgyak (Elhagyatva, s megtalálva)
2004 Kis Apokrif No. 2.
2003 Kis Apokrif
A 78-as szent Johannája
2002 Szép napok
2000 Afta
1999 Nincsen nekem vágyam semmi
actor
 
2010 Tender Son - The Frankenstein Project
2008 Állomás
2007 Az igazi halál
Lányok
2006 Ede megevé ebédem
Bianco
2004 Szezon
2002 Főpróba
2000 Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél
1996 Szabadulásra ítélve
writer
 
2003 Kis apokrif No.1.

 

Reference

awards

2002 Hungarian Filmweek: Special Prize
2010 Hungarian Filmweek: Zsurzs Éva-díj /FILMJUS felajánlása/

 

Credited with

Viktória Petrányi - screenwriter  (11)
Orsi Tóth - actor  (7)
Zsófia Tallér - music  (7)
Roland Rába - actor  (6)
Sándor Zsótér - actor  (5)
András Nagy - director of photography  (4)
János Breckl - costume designer  (4)
Péter Scherer - actor  (4)
Dávid Jancsó - editor  (3)
Imre Csuja - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

family drama adventure experimental satire theatre play sketch comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

Links

Port.hu