sex hikaye

Sándor Zsótér

 

actor, screenwriter

Biography

Díjai: 2006 - Kossuth-díj 2003 - POSZT: Legjobb rendezésnek járó díj (Hans Henny Jahnn: Medea) 2004 - POSZT: Legjobb rendezésnek járó díj (Brecht: A kaukázusi krétakör) 2008 - POSZT: Legjobb rendezésnek járó díj (Az öreg hölgy látogatása)

Filmography

actor
 
2013 Fehér Isten
2007 Lányok
2006 A hét nyolcadik napja
Töredék
1999 Chacho Rom - Az igazi cigány
1994 Ébredés
1987 Hótreál
Miss Arizona
1985 Vonzások és választások
Bevégezetlen ragozás
1984 Mennyei seregek
1983 Szerencsés Dániel
screenwriter
 
2003 A 78-as szent Johannája
2002 Szép napok
1999 Nincsen nekem vágyam semmi
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2007 Hungarian Filmweek: Best Actor

 

Credited with

Kornél Mundruczó - director  (5)
Pál Sándor - director  (4)
Viktória Petrányi - screenwriter  (4)
Dezső Garas - actor  (3)
Gyula Bodrogi - actor  (3)
Zsófia Tallér - music  (3)
András Bálint - actor  (2)
András Kern - actor  (2)
András Nagy - director of photography  (2)
Elemér Ragályi - director of photography  (2)

Genres

family drama adventure
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu