sex hikaye

Székely B. Miklós

 

actor, cast

Filmography

actor
 
2012 Szörnyetegek
2010 Tender Son - The Frankenstein Project
2009 A gyűjtő
2007 Süti
A Hortobágy legendája
2006 Öreg fa
A harmadik fiú
A hét nyolcadik napja
Töredék
2004 Dallas Pashamende
Kyrie
2003 Libiomfi
Az ember, aki nappal aludt
2001 Felhő a Gangesz felett
A cigány hold - egy cella képei
2000 Anyád! A szúnyogok
1999 Sitiprinc
A cenzor
1998 6:3 avagy, játszd újra Tutti
Temetés
Országalma
1996 Neonrománc
Az én kis nővérem
Szeressük egymást gyerekek!
Az asszony
Balekok és banditák
1994 Satan's Tango
1993 Sose halunk meg!
A magzat
1992 A nyaraló
Anna filmje
Neoszarvasbika
1991 Erózió
Cinkekirály
1990 Jó estét Wallenberg úr!
Szürkület
1989 Iskolakerülők
1988 Kárhozat
1987 Kiáltás és kiáltás
Szörnyek évadja
1986 Gondviselés
1984 Sortűz egy fekete bivalyért
Őszi almanach
1983 Visszaesők
1982 Nápolyi mulatságok
Nyom nélkül
1981 Woyzeck
1980 Majd holnap
Alagút
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor
Kornél
Négyes pálya
cast
 
2010 Éji séták és éji alakok
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Lili Monori - actor  (9)
János Kende - director of photography  (7)
Károly Eperjes - actor  (7)
Hédi Temessy - actor  (6)
Dénes Ujlaki - actor  (5)
Éva Kármentő - editor  (5)
Gábor Medvigy - director of photography  (5)
Gábor Reviczky - actor  (5)
Béla Tarr - director  (4)
Credited with more további közös

Genres

adaptation action drama war experimental short film crime silent satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu