sex hikaye

Éva Kármentő

 

editor

Filmography

editor
 
2004 A Temetetlen halott - Nagy Imre naplója
2002 Az a nap a miénk
2001 Hamvadó cigarettavég
1996 Balekok és banditák
Az én kis nővérem
1994 Megint tanú
1993 A magzat
1991 És mégis
Sztálin menyasszonya
1990 Napló apámnak, anyámnak
1987 Kiáltás és kiáltás
Napló szerelmeimnek
1986 Vakvilágban
Laura
1984 Egy kicsit én, egy kicsit te
1983 Visszaesők
Szerencsés Dániel
1982 Napló gyermekeimnek
1981 Szívzűr
1980 Csontváry
1979 Angi Vera
Minden szerdán
1976 Herkulesfürdői emlék
Kilenc hónap
1975 Autó
Örökbefogadás
1974 Jutalomutazás
1973 Régi idők focija
1972 Nápolyt látni és...
A magyar ugaron
1971 Sárika, drágám
A legszebb férfikor
1970 Gyula vitéz télen-nyáron
N. N. A halál angyala
Ítélet
1969 Ismeri a szandi mandit?
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Márta Mészáros - director  (7)
Nowicki Jan - actor  (6)
Zsuzsa Bíró - screenwriter  (6)
Fanni Kemenes - costume designer  (5)
Géza Böszörményi - screenwriter  (5)
Lívia Gyarmathy - director  (5)
Tamás Andor - director of photography  (5)
Zsuzsa Tóth - screenwriter  (5)

Genres

drama satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu