sex hikaye

Tamás Andor

 

director of photography, actor, screenwriter

Filmography

director of photography
 
2008 Tíz év múlva - Családok
Majdnem szűz
2006 "4x100"
2005 Gólyamese
De kik azok a Lumnitzer nővérek?
2002 A tanú én vagyok
2001 Hamvadó cigarettavég
2000 Miért sípolt a macskakő?
Apaképek
1998 Kicsi ünnep
1997 Törésvonalak II.
1996 Balekok és banditák
Elektra Kft. avagy: bevezetés a kapitalizmus politikai gazdaságtanába
1994 Kis Romulusz
Megint tanú
1991 Sztálin menyasszonya
1990 Találkozások (Wallenberg )
1989 Engesztelő
1988 Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája
1987 Szerelem második vérig
Isten veletek, barátaim!
1986 Banánhéjkeringő
1985 Szerelem első vérig
Puskás Öcsi
Hány az óra, Vekker úr?
Játszani kell
1984 István, a király
1983 Te rongyos élet
Sértés
1982 Viadukt
A pártfogolt
Egymásra nézve
Tegnapelőtt
A koncert
1981 Anna
1980 Útközben
Boldog születésnapot Marylin
1979 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét?
Ki beszél itt szerelemről?
Áramütés
1978 Cséplő Gyuri
1977 Apám néhány boldog éve
1971 Végre, hétfő!
Sípoló macskakő
1970 Fekete vonat
A tigriscsíkos kutya
Kései rekviem
Drágám
actor
 
2009 In Memoriam Bacsó Péter
2002 Simó Sándor
1976 Szépek és bolondok
screenwriter
 
1971 A legszebb férfikor
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Bacsó - screenwriter  (18)
Ferenc Kállai - actor  (6)
Sándor Simó - director  (6)
Dorottya Udvaros - actor  (5)
Éva Kármentő - editor  (5)
Pál Schiffer - director  (5)
Dénes Ujlaki - actor  (4)
György Dobray - director  (4)
Gyula Bodrogi - actor  (4)

Genres

drama war children educational satire historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu