sex hikaye

Tamás Andor

 

director of photography, actor, screenwriter

Filmography

director of photography
 
2008 Majdnem szűz
Tíz év múlva - Családok
2006 "4x100"
2005 De kik azok a Lumnitzer nővérek?
Gólyamese
2002 A tanú én vagyok
2001 Hamvadó cigarettavég
2000 Apaképek
Miért sípolt a macskakő?
1998 Kicsi ünnep
1997 Törésvonalak II.
1996 Elektra Kft. avagy: bevezetés a kapitalizmus politikai gazdaságtanába
Balekok és banditák
1994 Kis Romulusz
Megint tanú
1991 Sztálin menyasszonya
1990 Találkozások (Wallenberg )
1989 Engesztelő
1988 Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája
1987 Szerelem második vérig
Isten veletek, barátaim!
1986 Banánhéjkeringő
1985 Szerelem első vérig
Puskás Öcsi
Hány az óra, Vekker úr?
Játszani kell
1984 István, a király
1983 Te rongyos élet
Sértés
1982 Egymásra nézve
Tegnapelőtt
A koncert
Viadukt
A pártfogolt
1981 Anna
1980 Útközben
Boldog születésnapot Marylin
1979 Ki beszél itt szerelemről?
Áramütés
Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét?
1978 Cséplő Gyuri
1977 Apám néhány boldog éve
1971 Sípoló macskakő
Végre, hétfő!
1970 Fekete vonat
Kései rekviem
Drágám
A tigriscsíkos kutya
actor
 
2009 In Memoriam Bacsó Péter
2002 Simó Sándor
1976 Szépek és bolondok
screenwriter
 
1971 A legszebb férfikor
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Bacsó - screenwriter  (18)
Ferenc Kállai - actor  (6)
Sándor Simó - director  (6)
Dorottya Udvaros - actor  (5)
Éva Kármentő - editor  (5)
Pál Schiffer - director  (5)
Dénes Ujlaki - actor  (4)
György Dobray - director  (4)
Gyula Bodrogi - actor  (4)

Genres

drama war children educational satire historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu