sex hikaye

Pál Schiffer

 

director, producer, screenwriter

Filmography

director
 
2000 Apaképek
1997 Mari
Törésvonalak II.
1996 Elektra Kft. avagy: bevezetés a kapitalizmus politikai gazdaságtanába
1989 Engesztelő
1982 Fazekak
1978 Cséplő Gyuri
1961 Színes kavicsok
Etűd, vívókról
A Dunánál
Talpon maradni
Vállalkozói esettanulmányok
producer
 
2000 Apaképek
Vityebszk felett
1998 A hetedik ajtó - Eötvös Péter-portréfilm
1996 A gyufaember - Az én Kurtágom
A propos Fábri
Wesselényi utca 13.
Emlékszem egy városra
screenwriter
 
1997 Törésvonalak II.
1996 Elektra Kft. avagy: bevezetés a kapitalizmus politikai gazdaságtanába
1978 Cséplő Gyuri
A Dunánál
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tamás Andor - director of photography  (5)
Balázs Bélafalvy - director of photography  (2)
Francisco Gózon - director of photography  (2)
Gábor Ágoston - director of photography  (2)
György Kézdy - actor  (2)
Gyula Stenszky - director of photography  (2)
Judit Kele - director  (2)
Sándor Simó - director  (2)
Tamás Lajos - director of photography  (2)
Ágnes Dávid - actor  (1)

Genres

portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu