sex hikaye

Lívia Gyarmathy

 

director, screenwriter, creator, writer

Filmography

director
 
2008 Kishalak... Nagyhalak...
2003 Táncrend
1998 A mi gólyánk
1997 Szökés
1995 A lépcső
1992 A csalás gyönyöre
1991 "...hol zsarnokság van..."
1988 Faludy György, költő
Recsk 1950-53
1986 Vakvilágban
1984 Egy kicsit én, egy kicsit te
1983 Együttélés
1979 Koportos
Minden szerdán
1977 Kilencedik emelet
1975 Magányosok klubja
1973 Álljon meg a menet
1971 Tisztelt cím!
1969 Ismeri a szandi mandit?
1967 Üzenet
1965 58 mp
Magyar félmúlt
Sok hűség semmiért
Recsk
screenwriter
 
1998 A mi gólyánk
1986 Vakvilágban
1979 Koportos
Minden szerdán
1975 Az utolsó tánctanár
Autó
1973 Álljon meg a menet
1971 Madárkák
1970 Illetlen fotók
creator
 
Éjszakai műszak
writer
 
Magyar félmúlt

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2003 Wiesbaden GoEast Film Festival : Best Director

 

Credited with

Géza Böszörményi - screenwriter  (15)
Ferenc Pap - director of photography  (8)
Éva Kármentő - editor  (5)
Lajos Koltai - director of photography  (5)
Andor Lukáts - actor  (3)
Endre Bognár - director of photography  (3)
György Dörner - actor  (3)
Gyula Marosi - screenwriter  (3)
Judit Meszléry - actor  (3)
Ras Eva - actor  (3)

Genres

drama film etude portrait sport satire dance historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu