sex hikaye

Ferenc Pap

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
2010 Az óriás - Magyarok az orenburgi gáztávvezeték építésén 1975–1979.
2008 Női pulzus - A tudomány vonzásában
Békés békétlenek
2007 Minden másképp van - Márairól
Méhek tánca
Nagyvárosi mesék - Darvas Ferenc zeneszerző, zongorista
2006 Az emigráns - „Por és hamu vagyunk” - Minden másképp van
Falurombolás?
Budakeszi srácok
2005 A Nékosz-legenda
Róma pápái és a magyarok
Üvegfal
2004 Kiliki a Földön
Kapcsolj fénysebességre
2003 Madár-legenda
Önmagának szóló ének
Zichy Mihály - Zalától Szentpétervárig
Juhász Ferenc - Gyémántmorzsalék
2002 A Szent Lőrinc folyó lazacai
A csipkék királynője
Találkozás a végtelennel
Semmiből egy új, más világot teremtettem
Matematikus történetek
2001 Felhő a Gangesz felett
Szemétdomb
2000 Lisszabon II.
Na, pá!
Reklámbrigád
Magyarok Portugáliában
"Tebenned bíztunk eleitől fogva..."
Az ördög szeme, Verespatak
1999 Jóga
1998 Apa és fia
Tükröződések
Hajóval két világ határán
Színészfejedelem
1997 Bébiszitterek
1996 Gyilkos kedv
Plakát
Babysitterek
1995 Fantom ász
Sóvidék
1993 Fényérzékeny történet
1991 Lefegyverzett ellenséges erők
A honi hadiipar 100 éve
1990 Te még élsz?
A túlélés ára
1988 Soha, sehol, senkinek
Faludy György, költő
Recsk 1950-53
1986 Laura
Gondviselés
Visszaszámlálás
Vakvilágban
1984 Átváltozás
Őszi almanach
Reformgondolatok
Egy kicsit én, egy kicsit te
1983 Együttélés
1982 Panelkapcsolat
Adj király katonát!
Vörös föld
1981 Dédelgetett kedvenceink
Szabadgyalog
1980 Harcmodor
Békeidő
1979 Koportos
Minden szerdán
A halottlátó
Családi tűzfészek
1977 Kilencedik emelet
Filmregény
1969 A gömbember
Kilencszáz év üzenete
"Jövőnk záloga a család"
"Szabad személyek önkéntes társulása..."

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Pál Erdőss - director  (17)
István Dárday - director  (12)
Györgyi Szalai - director  (10)
Lívia Gyarmathy - director  (8)
Éva Pataki - director  (7)
István Kardos - screenwriter  (7)
Erika Ozsda - actor  (5)
Géza Böszörményi - screenwriter  (5)
Béla Tarr - director  (4)
Éva Kármentő - editor  (4)

Genres

drama bio educational experimental crime portrait historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu