sex hikaye

Ferenc Pap

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
2010 Az óriás - Magyarok az orenburgi gáztávvezeték építésén 1975–1979.
2008 Női pulzus - A tudomány vonzásában
Békés békétlenek
2007 Minden másképp van - Márairól
Méhek tánca
Nagyvárosi mesék - Darvas Ferenc zeneszerző, zongorista
2006 Az emigráns - „Por és hamu vagyunk” - Minden másképp van
Falurombolás?
Budakeszi srácok
2005 Üvegfal
A Nékosz-legenda
Róma pápái és a magyarok
2004 Kiliki a Földön
Kapcsolj fénysebességre
2003 Juhász Ferenc - Gyémántmorzsalék
Madár-legenda
Önmagának szóló ének
Zichy Mihály - Zalától Szentpétervárig
2002 Találkozás a végtelennel
Semmiből egy új, más világot teremtettem
Matematikus történetek
A Szent Lőrinc folyó lazacai
A csipkék királynője
2001 Szemétdomb
Felhő a Gangesz felett
2000 Na, pá!
Magyarok Portugáliában
Lisszabon II.
"Tebenned bíztunk eleitől fogva..."
Reklámbrigád
Az ördög szeme, Verespatak
1999 Jóga
1998 Apa és fia
Tükröződések
Hajóval két világ határán
Színészfejedelem
1997 Bébiszitterek
1996 Babysitterek
Gyilkos kedv
Plakát
1995 Fantom ász
Sóvidék
1993 Fényérzékeny történet
1991 Lefegyverzett ellenséges erők
A honi hadiipar 100 éve
1990 Te még élsz?
A túlélés ára
1988 Recsk 1950-53
Soha, sehol, senkinek
Faludy György, költő
1986 Gondviselés
Visszaszámlálás
Vakvilágban
Laura
1984 Őszi almanach
Reformgondolatok
Egy kicsit én, egy kicsit te
Átváltozás
1983 Együttélés
1982 Panelkapcsolat
Adj király katonát!
Vörös föld
1981 Dédelgetett kedvenceink
Szabadgyalog
1980 Békeidő
Harcmodor
1979 A halottlátó
Családi tűzfészek
Koportos
Minden szerdán
1977 Kilencedik emelet
Filmregény
1969 A gömbember
"Jövőnk záloga a család"
"Szabad személyek önkéntes társulása..."
Kilencszáz év üzenete

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Pál Erdőss - director  (17)
István Dárday - director  (12)
Györgyi Szalai - director  (10)
Lívia Gyarmathy - director  (8)
Éva Pataki - director  (7)
István Kardos - screenwriter  (7)
Erika Ozsda - actor  (5)
Géza Böszörményi - screenwriter  (5)
Béla Tarr - director  (4)
Éva Kármentő - editor  (4)

Genres

drama bio educational experimental crime portrait historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu