sex hikaye

Ferenc Pap

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
2010 Az óriás - Magyarok az orenburgi gáztávvezeték építésén 1975–1979.
2008 Női pulzus - A tudomány vonzásában
Békés békétlenek
2007 Minden másképp van - Márairól
Méhek tánca
Nagyvárosi mesék - Darvas Ferenc zeneszerző, zongorista
2006 Budakeszi srácok
Az emigráns - „Por és hamu vagyunk” - Minden másképp van
Falurombolás?
2005 A Nékosz-legenda
Róma pápái és a magyarok
Üvegfal
2004 Kapcsolj fénysebességre
Kiliki a Földön
2003 Juhász Ferenc - Gyémántmorzsalék
Madár-legenda
Önmagának szóló ének
Zichy Mihály - Zalától Szentpétervárig
2002 Semmiből egy új, más világot teremtettem
Matematikus történetek
A Szent Lőrinc folyó lazacai
A csipkék királynője
Találkozás a végtelennel
2001 Szemétdomb
Felhő a Gangesz felett
2000 Na, pá!
Reklámbrigád
Magyarok Portugáliában
"Tebenned bíztunk eleitől fogva..."
Az ördög szeme, Verespatak
Lisszabon II.
1999 Jóga
1998 Tükröződések
Hajóval két világ határán
Színészfejedelem
Apa és fia
1997 Bébiszitterek
1996 Gyilkos kedv
Plakát
Babysitterek
1995 Fantom ász
Sóvidék
1993 Fényérzékeny történet
1991 Lefegyverzett ellenséges erők
A honi hadiipar 100 éve
1990 Te még élsz?
A túlélés ára
1988 Recsk 1950-53
Soha, sehol, senkinek
Faludy György, költő
1986 Gondviselés
Visszaszámlálás
Vakvilágban
Laura
1984 Őszi almanach
Reformgondolatok
Egy kicsit én, egy kicsit te
Átváltozás
1983 Együttélés
1982 Panelkapcsolat
Adj király katonát!
Vörös föld
1981 Dédelgetett kedvenceink
Szabadgyalog
1980 Harcmodor
Békeidő
1979 A halottlátó
Családi tűzfészek
Koportos
Minden szerdán
1977 Kilencedik emelet
Filmregény
1969 A gömbember
"Jövőnk záloga a család"
"Szabad személyek önkéntes társulása..."
Kilencszáz év üzenete

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Pál Erdőss - director  (17)
István Dárday - director  (12)
Györgyi Szalai - director  (10)
Lívia Gyarmathy - director  (8)
Éva Pataki - director  (7)
István Kardos - screenwriter  (7)
Erika Ozsda - actor  (5)
Géza Böszörményi - screenwriter  (5)
Béla Tarr - director  (4)
Éva Kármentő - editor  (4)

Genres

drama bio educational experimental crime portrait historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu