sex hikaye

György Dörner

 

actor, music

Filmography

actor
 
2011 Thelomeris
2007 Macskafogó 2. - A sátán macskája
Csendkút
Kis Vuk
2006 Kútfejek
Vadászat angolokra
Budakeszi srácok
2003 Indiai cseresznye
2001 A titkos háború
Üvegtigris
1998 A rózsa vére
Ábel Amerikában
6:3 avagy, játszd újra Tutti
1996 Honfoglalás
Az asszony
1995 "Küldte Vénusz hozzám Cupidót..."
1992 Ördög vigye
A csalás gyönyöre
1991 Isten hátrafelé megy
Karel Capek: Végzetes szerelem játéka
1990 A főügyész felesége
1988 Hungarian Dracula
1986 Vakvilágban
Kard és kocka
Laura
Mami blú
1985 Városbújócska
Falfúró
1984 Egy kicsit én, egy kicsit te
Házasság szabadnappal
Uramisten
Az óriás
1983 A hallgatag hölgy
Könnyű testi sértés
1982 A remény joga
Tegnapelőtt
1979 Rosszemberek
A három jószívű rabló
Déry Tibor: Óriás
István király
Margarétás dal
music
 
1991 Egyszer volt, hol nem volt

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gábor Reviczky - actor  (8)
Károly Eperjes - actor  (8)
Sándor Gáspár - actor  (8)
Dénes Ujlaki - actor  (5)
János Derzsi - actor  (5)
Ferenc Pap - director of photography  (4)
Géza Böszörményi - screenwriter  (4)
János Bán - actor  (4)

Genres

action animation drama sci-fi satire theatre play thriller historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu