sex hikaye

György Dörner

 

actor, music

Filmography

actor
 
2011 Thelomeris
2007 Kis Vuk
Macskafogó 2. - A sátán macskája
Csendkút
2006 Budakeszi srácok
Kútfejek
Vadászat angolokra
2003 Indiai cseresznye
2001 A titkos háború
Üvegtigris
1998 Ábel Amerikában
6:3 avagy, játszd újra Tutti
A rózsa vére
1996 Honfoglalás
Az asszony
1995 "Küldte Vénusz hozzám Cupidót..."
1992 Ördög vigye
A csalás gyönyöre
1991 Karel Capek: Végzetes szerelem játéka
Isten hátrafelé megy
1990 A főügyész felesége
1988 Hungarian Dracula
1986 Laura
Mami blú
Vakvilágban
Kard és kocka
1985 Városbújócska
Falfúró
1984 Az óriás
Egy kicsit én, egy kicsit te
Házasság szabadnappal
Uramisten
1983 Könnyű testi sértés
A hallgatag hölgy
1982 A remény joga
Tegnapelőtt
1979 Rosszemberek
A három jószívű rabló
Margarétás dal
Déry Tibor: Óriás
István király
music
 
1991 Egyszer volt, hol nem volt

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gábor Reviczky - actor  (8)
Károly Eperjes - actor  (8)
Sándor Gáspár - actor  (8)
Dénes Ujlaki - actor  (5)
János Derzsi - actor  (5)
Ferenc Pap - director of photography  (4)
Géza Böszörményi - screenwriter  (4)
János Bán - actor  (4)

Genres

action animation drama sci-fi satire theatre play thriller historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu