sex hikaye

Fanni Kemenes

 

costume designer

Filmography

costume designer
 
2003 Verdi: Nabucco
2001 Hamvadó cigarettavég
1990 Napló apámnak, anyámnak
1988 Piroska és a farkas
1986 Csók, anyu
1984 A Vörös grófnő
1982 A tenger
Napló gyermekeimnek
1979 A nagyenyedi két fűzfa
Rosszemberek
1978 80 huszár
1976 Budapesti mesék
Az ötödik pecsét
Herkulesfürdői emlék
1974 Utazás a Holdba
1973 Régi idők focija
1970 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Arc
Magasiskola
1968 Szeressétek Odor Emíliát!
Egri csillagok
1966 Kárpáthy Zoltán
Erkel Ferenc: Hunyadi László
Janika

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

József Romvári - set designer  (6)
Elemér Ragályi - director of photography  (5)
Éva Kármentő - editor  (5)
András Kern - actor  (4)
Tamás Vayer - set designer  (4)
György Bárdy - actor  (3)
József Madaras - actor  (3)

Genres

family drama adventure satire historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu