sex hikaye

József Madaras

 

actor, director

Filmography

actor
 
2006 Rokonok
2000 Életbevágó
Film...
A másik ember iránti féltés diadala
1992 A nyaraló
Kék Duna keringő
1991 Könyörtelen idők
Isten hátrafelé megy
1988 A védelemé a szó
1987 Szörnyek évadja
1986 Gondviselés
1981 A zsarnok szíve, avagy Boccaccio Magyarországon
Köszönöm, megvagyunk
1979 Az erőd
Magyar rapszódia
Allegro Barbaro
1978 A ménesgazda
80 huszár
Zokogó majom
A Csillagszemű
1977 Apám néhány boldog éve
1976 Kántor
Budapesti mesék
Pókfoci
1975 Tornyot választok
Az utolsó tánctanár
Azonosítás
A járvány
1974 Bekötött szemmel
Szikrázó lányok
Szerelmem, Elektra
Hajdúk
A dunai hajós
Áruló
A farkasok
1973 Álljon meg a menet
Harmadik nekifutás
Nincs idő
1972 A Müller család halála
Fekete macska
Bibó Lajos: Két novella
Romantika
Aranyliba
1971 Rézpillangó
Egy óra múlva itt vagyok
Horizont
Még kér a nép
1970 Szép magyar komédia
Égi bárány
Arc
Egy őrült éjszaka
1969 Az oroszlán ugrani készül
Téli sirokkó
7 kérdés a szerelemről
1968 A Hamis Izabella
Bors
Fényes szelek
Halász doktor
1967 Csend és kiáltás
Csillagosok, katonák
1966 Othello Gyulaházán
Princ a katona
Sikátor
1965 Szegénylegények
1964 Így jöttem
1963 Bálvány
1962 Legenda a vonaton
Angyalok földje
1961 Pesti háztetők
1958 A harangok Rómába mentek
Karancsfalvi szökevények
Az idők kezdetén
director
 
1985 Eltüsszentett birodalom
1983 Lélekvándorlás
Eszmélet

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Hernádi - screenwriter  (16)
Miklós Jancsó - director  (16)
András Kozák - actor  (13)
János Kende - director of photography  (13)
Gábor Koncz - actor  (11)
István Bujtor - actor  (11)
Zoltán Farkas - editor  (11)
Jácint Juhász - actor  (10)

Genres

family drama adventure experimental crime satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu