sex hikaye

Gyula Hernádi

 

screenwriter, writer, actor, dramaturg

Filmography

screenwriter
 
2006 Ede megevé ebédem
2004 A mohácsi vész
2002 Kelj fel komám, ne aludjál!
2000 Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél
Anyád! A szúnyogok
1988 Jézus Krisztus horoszkópja
1987 Szörnyek évadja
1982 Omega, Omega
1981 Anna
A zsarnok szíve, avagy Boccaccio Magyarországon
1979 Utolsó előtti ítélet
Az erőd
Magyar rapszódia
Allegro Barbaro
1976 Kilenc hónap
1975 Örökbefogadás
Vörös rekviem
1971 Még kér a nép
1970 Égi bárány
1969 Téli sirokkó
1968 Fényes szelek
1967 Csend és kiáltás
Csillagosok, katonák
1965 Szegénylegények
1964 Így jöttem
writer
 
1999 Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten
1991 Nostoi - Visszatérés
1987 Kiáltás és kiáltás
1983 Lélekvándorlás
1974 Szerelmem, Elektra
actor
 
2002 Kelj fel komám, ne aludjál!
1999 Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten
1991 Isten hátrafelé megy
dramaturg
 
1963 Oldás és kötés

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Jancsó - director  (24)
József Madaras - actor  (16)
János Kende - director of photography  (13)
Zsuzsa Csákány - editor  (9)
András Kozák - actor  (8)
Ferenc Grunwalsky - director  (8)
Zoltán Farkas - editor  (8)
Ottó Oláh - sound engineer  (7)

Genres

drama satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu