sex hikaye

Zsuzsa Csákány

 

editor

Filmography

editor
 
2006 Rokonok
Ede megevé ebédem
2004 A mohácsi vész
2002 Kelj fel komám, ne aludjál!
2000 Anyád! A szúnyogok
Jadviga párnája
1999 Kínai védelem
Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten
1996 Íme hát...
Szeressük egymást gyerekek!
Zöld az erdő, zöld a hegy is, a szerencse jön is megy is...
1993 Jó éjt, királyfi
1988 Hanussen
Jézus Krisztus horoszkópja
1987 Szörnyek évadja
1985 Redl ezredes I-II.
1983 Boszorkányszombat
1982 Kabala
1981 A zsarnok szíve, avagy Boccaccio Magyarországon
Mephisto
1980 Faustus
1979 A trombitás
Bizalom
Vasárnapi szülők
Magyar rapszódia
1976 Pókfoci
1974 Bástyasétány '74

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Jancsó - director  (13)
Gyula Hernádi - screenwriter  (9)
János Rózsa - director  (7)
István Kardos - screenwriter  (6)
János Kende - director of photography  (6)
Ottó Oláh - sound engineer  (6)
Elemér Ragályi - director of photography  (5)
István Szabó - director  (5)

Genres

action family drama satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

Links

Port.hu