sex hikaye

János Kende

 

director of photography, actor

Filmography

director of photography
 
2005 Kádár János utolsó beszéde
2000 József és testvérei
1998 Ámbár tanár úr
Je suis vivante et je vous aime
1997 A világ legkisebb alapítványa
1996 A három testőr Afrikában
In memoriam Gyöngyössy Imre
Elmondták-e...?
Az én kis nővérem
Szeressük egymást gyerekek!
Franciska vasárnapjai
1994 Kövek üzenete
Alija
Midőn a vér
1993 Jónás, aki a cethal gyomrában élt
1991 Nostoi - Visszatérés
Az utolsó nyáron
1990 Szürkület
1988 Jézus Krisztus horoszkópja
1987 Szörnyek évadja
Kiáltás és kiáltás
1986 A menyasszony gyönyörű volt
1984 Sortűz egy fekete bivalyért
Budapest - Muzsika
1983 Visszaesők
Boszorkányszombat
1982 A koncert
Jelenlét III.
Liszt Ferenc
Fogadó az "Örök világossághoz"
1981 A zsarnok szíve, avagy Boccaccio Magyarországon
1979 Sándor Mátyás
Magyar rapszódia
Allegro Barbaro
1978 Egyszeregy
1977 Ékezet
Ők ketten
Fedőneve: Lukács
1976 Ha megjön József
Labirintus
Kilenc hónap
Jelenlét II.
1974 Jelbeszéd
Hajdúk
Szerelmem, Elektra
Várakozók
1973 Petőfi '73
A locsolókocsi
1972 Romantika
Utazás Jakabbal
1971 Meztelen vagy
Még kér a nép
1970 Mérsékelt égöv
Szép magyar komédia
Egy őrült éjszaka
Szép leányok, ne sírjatok!
Égi bárány
1969 Téli sirokkó
1968 Holdudvar
1967 Vízkereszt
Üzenet
Csend és kiáltás
1965 Jelenlét I.
Találkoztam remek emberekkel
actor
 
2002 Simó Sándor

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Jancsó - director  (18)
Gyula Hernádi - screenwriter  (13)
István Bujtor - actor  (13)
József Madaras - actor  (13)
Mari Törőcsik - actor  (9)
Ferenc Kállai - actor  (8)
Tamás Banovich - director  (7)
Credited with more további közös

Genres

family drama children crime portrait dance historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu