sex hikaye

Tamás Banovich

 

director, set designer, production designer, screenwriter, actor, costume designer

Filmography

director
 
1979 Kállai kettős
1970 Szép magyar komédia
1967 Ezek a fiatalok
1965 Varsói nők
Bizánc
Harangozó Gyula
Voltaire
1964 Az életbe táncoltatott leány
Esti mulatozás
Bölcsötől a koporsóig
1961 Gömböc
1960 Kalocsai esték
Furfangos
Kun lassú és gyors
1959 Madárijesztő
Tavasz
Cigánytarka
Ballada egy lányról
Éjfél után
1958 Párnatánc
Bábszínház
Csata után
Rablók
Huszártánc
Botoló
Kalotaszegi leánytánc
Csárdás
Pontozótánc
Székely rapszódia
Cigányfantázia
Pásztortánc
1957 Franciaországi képeslapok
Párizsi tavasz
1956 Vidám dalok
Az eltüsszentett birodalom
Drágszéli csárdás
1955 Rákóczi induló
Cigánytánc
Régi magyar csárdások
Széki muzsika
Legénytáncok
Magyar koncert
1954 Magyar képeskönyv
Magyar táncképek
Vidám verseny
1953 Este a fonóban
Háromugrós tánc
Üvegestánc
1952 Liszt II. rapszódia
1948 Gyerekváros
set designer
 
2011 Istanbul
2010 Kolorádó Kid
2009 Oda az igazság!
2005 Csodálatos vadállatok
2000 Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél
1992 Lement a Hold
1983 Szeretők
Visszaesők
1981 A zsarnok szíve, avagy Boccaccio Magyarországon
1975 Vörös rekviem
1970 Mérsékelt égöv
1969 Sziget a szárazföldön
1965 Szegénylegények
production designer
 
2010 Kolorádó Kid
2000 Anyád! A szúnyogok
1991 Nostoi - Visszatérés
1984 Egy kicsit én, egy kicsit te
1971 Még kér a nép
1970 Szép magyar komédia
1968 Holdudvar
1967 Ezek a fiatalok
screenwriter
 
1970 Szép magyar komédia
1967 Ezek a fiatalok
1964 Az életbe táncoltatott leány
1956 Az eltüsszentett birodalom
1955 Cigánytánc
1954 Magyar táncképek
1952 Ecseri lakodalmas
actor
 
2007 Banovich
costume designer
 
2011 Mancs

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Jancsó - director  (8)
Gyula Hernádi - screenwriter  (7)
János Kende - director of photography  (7)
Mari Törőcsik - actor  (5)
Zsuzsa Vicze - costume designer  (5)
József Madaras - actor  (4)
Zoltán Farkas - editor  (4)
Andor Lukáts - actor  (3)
Csongor Fazekas - sound engineer  (3)
Credited with more további közös

Genres

family drama bio adventure concert portrait satire dance historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu